Otvaranje nove kafane Barberi ovog vikenda u Beogradu

Predstavljamo vam otvaranje nove kafane Barberi ovog vikenda u Beogradu koje ne smete propustiti. Pravi boemi koji uživaju u boemskom provodu, ovo je vikend prepun dobre atmosfere koju će vam obezbediti nova kafana Barberi, koja je osmišljena sa puno ljubavi i želje da svaki pojedinac uživa u provodu na poseban način.

 

Otvaranje nove kafane Barberi ovog vikenda u Beogradu

 

Kafana Barberi nalazi se na Novom Beogradu i predstavlja mesto gde ćete moći da se opustite, doživite pravi kafanski provod i osetite čaroliju boemskog života. Očekujte pravi muzički spektakl koji vas neće ostaviti ravnodušnim, a ono što je sigurno, jeste da ćete se sigurno i narednog vikenda vratiti u kafanu Barberi zbog odličnog provoda.

U petak veče ne propustite nastup sjajnog Stevana Madžarevića, dok vas u subotu veče očekuje nastup Tijane Filipović i Saleta Paunovića koji takođe umeju da prirede pravi muzički spektakl.

Sa obzirom da vlada veliko interesovanje za kafanu Barberi, savetujemo da što pre rezervišete vaše mesto putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE