Najkvalitetniji aparati za ubruse

Najkvalitetniji aparati za ubruse jesu od velikog značaja kada je u pitanju ugostiteljski objekat. Zbog svog visokog kvaliteta, olakšaće vam svakodnevno funkcionisanje i upotrebu, a samim tim daće utisak visokog nivoa higijene. Odaberite najbolje za vašu firmu i pobrinite se da svaki posetilac doživi pozitivan utisak kada je čistoća prostora u pitanju.

Najkvalitetniji aparati za ubruse koji se nalaze na tržištu jesu aparati koje proizvodi kompanija Hygiene Team Professional. Sa velikim iskustvom predstavljaju svoje vrhunski dizajnirane aparate za ubruse koji će ispuniti sve kriterijume, posebno kada su ugostiteljski objekti u pitanju.

 

APARATI ZA UBRUSE

 

 

Aparati za ubruse predstavljaju inovativnu metodu kontorisanja upotrebe ubrusa u prostorima sa većom koncentracijom ljudi i daju utisak visoke higijene u svakom ambijentu. Aparati za ubruse moderno su dizajnirani i lako će se uklopiti u svaki prostor, kako dizajnom tako i veličinom jer ne zauzima puno mesta.

Svi aparati za ubruse se lako postavljaju na zid i velo su jednostavni za upotrebu. Sa modernim dizajnom, Hygiene Team došao je na ideju da osmisli kontolu upotrebe papirne galanterije, pa su tako svi aparati za ubruse osmišljeni po principu jedan po jedan list, što je smanjilo nekontrolisano pacanje viška papira.

Aparati za ubruse učiniće svaki radni dan jednostavnijim jer, pre svega nije potrebno konstantno proveravati da li je nestalo ubrusa jer može stati dovoljna količina papira koja će zadovoljiti vaše potrebe. Postoje tri vrste aparata za higijenu u ugostiteljskim objektima, sistem za toalet papir, sistem za brisanje i sistem za pranje ruku.

Najčešće se koriste aparati za papirnu galanteriju zato je važno da aparati za ubruse budu visokog kvaliteta. Aparat za ubruse ili drugačije držači za ubruse, osmišljeni su tako da jednim pokretom izvučete jedan list ubrusa. Upravo zbog toga, ovo su najpopularniji aparati na našem tržištu. Danas gotovo svaki ugostiteljski objekat poseduje držače za ubruse, za sapun kao i za totalet papir.

aparati za ubruse
aparati za ubruse

 

Kompanija Hygiene Team Professional ovim proizvodima uštedeo je svim ugostiteljima ne samo vreme, već i novac jer se smanjena količina upotrebe viška papirne galanterije. Ono što je sigurno, jeste da je u pitanju visok nivo higijene u kojem će svaki pojedinac uživati.

Pored idealnog dizajna aparata za ubruse, Hygiene Team Professional pobrinuo se da svaki toalet papir ili ubrus bude premium kvaliteta i da bude uvek nežan prema koži. Većina papirne galanterije je višeslojna i savršeno upija tečnost i voda se neće zadržavati na vašim rukama.

Upravo zbog toga, kvalitet je proveren i jednim papirom možete obrisati vaše ruke, zato je i osmišljen princip aparata „jedan po jedan“. Hygiene Team je kompanija koja se bavi proizvodnjom najkvalitetnijh proizvoda i sredstava za higijenu prostora. Sa velikim iskustvom i postojanjem od 2011. godine, Hygiene Team Profesional tačno zna šta je potrebnom svakom ugostiteljskom objektu.

Svakom proizvodu je posvećena posebna pažnja i uloženo je mnogo truda kako bi u potpunosti zadovoljio potrebe ugostitelja i korisnika istih.

Za vrhunski kvalitet svojih proizvoda, realizovali su saradnju sa vodećim brendovima poput Kimberly Clark, SHP-Harmony, Saponia Professional i drugima. Danas su njihovi direktni distributeri a o kvalitetu svedoče brojni klijenti čiji se broj iz dana u dan povećava.

Najvažnije od svega jeste činjenica da su gotovo svi proizvodi kompanije Hygiene Team Profesional  prošli sve neophodne kontrole kvaliteta kako bi tržištu ponudili najbolje i sigurne proizvode. Budite korak ispred svih kada je higijena prostora u pitanju.

 

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE