Olympic Beach 2022

Olympic Beach 2022 i ove godine biće kao i predhodnih, najatraktivnija destinacija za letovanje Srbima koji uživaju u lepoti prelepe Grčke. Ukoliko je i vaš odabir ovog puta susedna Grčka, Olympic Beach 2022 je odličan odabir za letovanje koje se pamti.

Čarobna Grčka iz godine u godinu sve je češći odabir zbog lepote plaža, toplog mora, noćnog života i svoje dinamičnosti tokom letnje sezone. Olympic beach nalazi u podnožju planine Olimp, po kojoj je inače i dobilo ime. Mesto se nalazi se na oko 70 kilometara od Soluna, na obali Egejskog mora i 8 kilometara od poznatog trgovačkog centra severne Grčke, Katerini. Kako je shopping neizostavni deo mnogima tokom odmora, ovo je odlična prilika za kvalitetnu kupovinu.

 

OLYMPIC BEACH LETOVANJE

 

Olympic Beach letovanje
Olympic Beach letovanje

 

Zašto baš Olympic Beach letovanje? Olympic beach ima dugu peščanu plažu koja je spaja sa takođe popularnim letovalištem Paralija. Obe destinacije su vrlo popularne i odlične za one koji žele i odmor i noćni život tokom letovanja u Grčkoj. Olympic beach kao mesto odiluje sa velikim brojem taverni, restorana, barova i prodavnica.

Olympic beach letovanje je prilika za miran i opuštajuć odmor i idealno mesto kako za odmladinu, tako i za starije generacije i porodice sa decom. Prepustite se čarojili pvog prelepog mesta i uživajte u energiji koju će vam pružiti tokom boravka. Zbog najčešće pristupačnih cena, Olympic beach letovanje je poznato kao popularno letovalište za Srbe, ali i za posetioce Istočne i Jugoistočne Evrope.

Široke peščane plaže, bogat sadržaj kada je zabava u pitanju, barovi na samoj obali plaže učiniće da vaš odmor bude kvalitetan i nezaboravan. Uživajte u najlepšim zracima sunca, toploj i čistoj vodi, i osvežavajućim pićima koje će upotpuniti vaše uživanje na plaži.

 

Olympic Beach letovanje
Olympic Beach letovanje

 

Zbog blizine Olimpa, temperatura u Olympic beach-u je uvek zadovoljavajuća i prijatna. Ima desetak plaža sa sitnim peskom, a i poznato je i da plaža Olympic beach-a ima već nekoliko godina Plavu zastavicu koja označava čistu i sigurnu vodu za kupanje.

Pored restorana i barova, Olympic beach letovanje nudi i bogat sadržaj butika, rent-a-car agencija, a ima i dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara. Restorani su raznovrsni i pronaći ćete u svakom trenutku šta god da poželite da pojedete. Naravno, najviše restorana nudi tradicionalnu grčku kuhinju, ali neizostavni su i specijaliteti iz celog sveta.

Tokom letnje sezone, na oko 2km od Plympic beach plaže nalaze se ringišpili za decu, a za malo starije tu je interesantna karting staza ko želi malo više adrenalina i zabave. Sportovi poput odbojke na plaži, surfovanja na vetru i iznajmljivanja kanua takođe su neizostavan deo kada je u pitanju Olympic beach letovanje.

Nadamo se da smo uspeli da dočaramo zbog čega je Olympic beach letovanje odličan odabir za sve generacije i da ćete u potpunosti uživati u svim sadržajima i lepotama ovog magičnog grčkog mesta. U nastavku vam predstavljamo sjajan smešaj koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i koji vam nudi udobnost koja nema granice.

Pored toga što ćete uživati u komfornosti istog, u blizini smeštaja nalazi se sve što vam je potrebno za nezaboravno letovanje.

 

VILA ROYAL PALACE

vila royal palace
vila royal palace

 

Vila Royal Palace je prelepa vila koja vam ragantuje vrhunski užitak. Udaljena je od mora oko 80, a od smeštajnih jedinica u ponudi su četvorokrevetni studiji koji su raspoređeni na prvom i drugom spratu. S vaka smeštajna jedinica ima kuhinju sa frižiderom, dve ringle i posuđe za tačan broj ljudi. Tu je i klima koja ulazi u cenu, TV, balkon koji ima i garnituru za sedenje.

 

Uživajte u svakom trenutku tokom letovanje, jer to i zaslužujete. Agencija Mayak Tours spremila je specijalne ponude kada je Grčka letovanje u pitanju i nudi priliku da po atraktivnim cenama doživite leto za pamćenje.

Sve informacije o letovanju i smeštaju možete dobiti putem broja  064/434-10-23,  ili ih možete posetiti lično na adresi Gavrila Principa 52 , Beograd.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE