Papirna galanterija za ugostiteljstvo

Papirna galanterija za ugostiteljstvo jedna je od najvažnijih stavki u ugostiteljstvu gde je veća koncentracija ljudi i gde želite visok nivo higijene u svakom trenutku. Papirna galanterija postoji u različitim oblicima, bojama i dizajnu, ali na prvom mestu stavićemo kvalitet koji je od velike vađnosti u ovom slučaju.

Sa obzirom da je posećenost ugostiteljskih objekata velika, u skladu sa tim potrebna je ekonomičnija upotreba papirne galanterije koja će uz visok kvalitet smanjiti bespotrebno bacanje viška papira. Papirna galanterija za ugostiteljstvo potrebna je za toalete u vidu toalet papira i ubrusa, ali isto tako potrebna je i unutar kuhinje i šanka gde higijena takođe treba biti na zavidnom nivou.

 

PAPIRNA GALANTERIJA

 

Papirna galanterija
Papirna galanterija

 

Papirna galanterija u današnje vreme strogo je kontrolisana radi pravog kvaliteta i sigurne upotrebe. Danas je tržište prepuno proizvođača koji proizvode visok kvalitet kada je papirna galanterija u pitanju, a mi vam preporučujemo kompaniju koja će zadovoljiti sve vaše potrebe i obezbediti vam pravi kvalitet.

U pitanju je Hygiene Team Professional, brend koji sada već svi dobro poznajemo. Sa višegodišnjim postojanjem ova kompanija je istražila šta je sve ptorebno klijentima kada je ugostiteljski objekat u pitanju. Želeći da maksimalno podignu higijenu na viši nivo, Hygiene Team kompanija sprovela je sve analize kako bi u potrunosti bili sigurni da je svaki proizvod siguran za upotrebu.

U svojoj ponudi imaju kompletnu papirnu galanteriju, ubruse, toalet papire, krpe, kao i svu prateću optemu koja je neophodna za održavanje higijene prostora.  Papirna galanterija ima svoje specijalno napravljene aparate za ubruse i toalet papir koji su posebno dizajnirani. Pored praktičnog i elegantnog dizajna, svi aparati su osmišljeni da funkcionišu po principu jedan pod jedan papir. Upravo zbog toga, smanjena je bespotrebna količina bacanja viška papira, a ujedno se štedi i novac.

Složivi ubrus, složivi toalet papir, toalet papir u rolni, ubrus u rolni, prekrivač za wc daske i industrijske krpe najtraženiji su proizvodi koji poseduju vrhunski kvalitet. Svakom proizvodu je posvećena posebna pažnja kako bi u potpunosti zadovoljili sve standarde.

Upoznajte neke od najtraženijih proizvoda koji garantuju kvalitet i sigurnost:

 

SLOŽIVI UBRUS ECONATURAL V2

Papirna galanterija

Složivi ubrus Econatural V2 je takođe jedan od popularnih proizvoda kada je reč o ubrusima. Mekana tekstura i econatural materijal čine ovaj ubrus visoko kvalitetnim i jednostavnim za upotrebu. Sa obzirom da je složiv, veoma je jednostavan i praktičan za upotrebu. Osmišljen je da bude u 2 sloja, a broj listova u jednom pakovanju je 190.

 

INDUSTRIJSKA KRPA LUCART

Papirna galanterija

Industrijska krpa Lucart je vrlo praktična za svaki objekat, bilo da je u pitanju toalet, kuhinja ili firma. U pitanju je visoko kvalitetan proizvod koji briše i teže zaprljane površine. Materijal je 100% celuloza, sa dva sloja i 500 listova u jednom pakovanju.

 

TOALET PAPIR ROLNA TORK

Papirna galanterija

Toalet papir rolna Tork jedan je od najpopularnijih proizvoda zahvaljujući svom kvalitetu. Tork Premium Soft rolna toalet papira srednjih dimenzija je bez kartonske cevi i nudi bolji izgled i osećaj prilikom korišćenja. Ovo je odličan papir za toalete manje do srednje posećenosti i pruža mogućnost čuvanja dve rokne u isto vreme, što dovodi do veće efikasnosti papira.

 

TOALET PAPIR AUTO CUT

Papirna galanterija

U pitanju je toalet papir u rolni i predstavlja najprodavaniji proizvod jer se mogu ubaciti u držače u toaletima, a može se koristiti i bez njih i jednostavni su za upotrebu. Auto cut toalet papir je napravljen od 100 % celuloze i to u dva sloja, što znači da je veoma mekan i nežan prema koži.

 

Ovo je samo deić Hygiene Team proizvoda papirne galanterije koji su najtraženiji i koji ujedno garantuju kvalitet pre svega. Obezbedite za sebe ili svoj ugostiteljski objekat visok nivo higijene koju će svaki gost primetiti. Obezbedite vašoj firmi najbolje iz ponude kada je papirna galanterija za ugostiteljstvo u pitanju i uživajte u vrhunskom kvalitetu koji se oseća na dodir.

 

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE