Postanite profesionalni ženski frizer – kurs u Beogradu

Postanite profesionalni ženski frizer i odaberite kurs z Beogradu koji se nalazi na mestu broj 1. kada je ponuda kurseva u pitanju. Ukoliko želite da se postanete najbolji frizer i sa lakoćom savladate sve tehnike pravih profesionalaca, odaberite najbolje za sebe i za samo nekoliko meseci izgradite svoj brend i budite jedinstveni i inovativni.

 

KURS ZA ZENSKOG FRIZERA

 

kurs za zenskog frizera
kurs za zenskog frizera

 

Kurs za ženskog frizera danas je jedan od najtraženijih i najpopularnijih kurseva koji vam može doneti uspeh i sigurnu karijeru. Ukoliko ste kreativna osoba, uživate da druge učinite zadovoljnima i imate uvek nove ideje kada je nega lepote u pitanju. onda je kurs za ženskog frizera idealan put za vas. Bilo da imate iskustva ili ne, kurs za ženskog frizera služi da savladate ili naučite sve najvažnije tehnike koje će vam olakšati rad u svakom smislu.

Kurs za ženskog frizera obično traje oko 6 meseci, što je sasvim dovoljno za praktičnu i teorijsku nastavu koja vam je neophodna da biste mogli da počnete samostalan rad.

Upoznajte akademiju Panjković koja nudi kompletnu obuku svima onima koji žele zaista da nauče posao frizera i postanu brend za sebe. Ukoliko ste ambiciozni i želite da se bavite ovim poslom, akademija Panjković nudi jedinstveni program u trajanju od 6 meseci.

 

kurs za zenskog frizera 02

 

Šta obuhvata kurs za ženskog frizera na akademiji Panjković?

 

Stručna obuka

Rad na klijentima – modelima

Rad sa profesionalnim priborom i alatom

Profesionalna kozmetika

Testovi za proveru znanja

Polaganje završnog ispita

Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

Preporuka  za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju

Omogućavamo učešće na modnim eventima

 

Kurs za ženskog frizera otvoriće vam mnoga vrata u svetu mode i nege lepote, ali ono što je najvažnije, uz seftifikat akademije Panjković mnogo lakše ćete se zaposliti svuda u svetu a i kod nas. Akademija Panjković već dugi niz godina nalazi se na tržištu i do danas iza sebe ima niz uspešnih frizera koji su danas zaposleni svuda širom sveta ili imaju svoje izgrađeno ime.

Ukoliko želite više, akademija Panjković je tu da vam pomogne da se oslobodite i da prikažete svoj talenat u najboljem svetlu. Odaberite najbolje iz ponude i postanite najbolji ženski frizer – akademija Panjković.

 

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE