Provedite savršen vikend u restoranu Nebo i zemlja

Provedite savršen vikend u restoranu Nebo i zemlja koji će kao i proteklog, biti dinamičan i nezaboravan. Uživajte u čaroliji jednog od najlepših restorana koji svake večeri u toku nedelje nudi fenomenalne svirke kojima jeteško odoleti.

Pored fantastične muzike, restoran Nebo i zemlja nudi jedinstvene gastronomske specijalitete kojiće upotpuniti vaše veče kao i bogata ponuda pića. Spremite se za pravo uživanje sa prijateljima i prepustite se dobroj atmosferi u restoranu Nebo i zemlja.

 

Restoran Nebo i zemlja
Restoran Nebo i zemlja

 

Petak veče u restoranu Nebo i zemlja biće ulepšan nastupom sjanog Stefana Cvetkovića koji ume da napravi odličnu atmosferu, a subota veče rezervisana je za Nemanju i Boho bend koji su već nastupali u ovom restoranu i priredili pravi spektakl.

Za one koji žele prijatan provod i nedeljom, Marta Jovičić i Džoni potrudiće se da vam nedelju učine magičnom i nezaboravnom. Komfor i gostoprimstvo je ono što vas očekuje svakog dana u novom restoranu Nebo i zemlja potpuno će vas oduševiti i očarati.

Ukoliko odlučite da posetite sjajni restoran Nebo i zemlja, rezervišite mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp), jer vlada veliko interesovanje za vikend u ovom popularnom restoranu.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE