Prvomajski rafting Tarom

Prvomajski rafting Tarom jedna je od najzbudljivijih avantura u kojima možete uživati u grandioznoj i netaknutoj pirodi ovog proleća. Rafting Tarom izuzetno je popularan i omiljen među ljubiteljima ekstremnih sportova i adrenalinske zabave. Poznato je da su upravo prvomajski praznici idealan termin za ovaj jedinstven i uvek autentičan doživljaj, a razloga za to je nekoliko.

Tara je jedna od najlepših reka u Evropi. Njena tirkizna, kristalno čista, neukrotiva i divlja voda pruža nezaboravno iskustvo raftinga tokom cele sezone. Međutim, početak meseca maja je ipak poseban kada je rafting Tarom u pitanju.

Usled topljenja snega i leda sa okolnih planinskih masiva, vodostaj reke je u ovom periodu visok, a brzina vode veća, što spust čini spektakularnim. Moćni bukovi su u punoj snazi i sjaju, tako da je prvomajski rafting Tarom još atraktivniji i izazovniji nego inače. Nabujale vode čine da u punoj raskoši zablistaju i skriveni dragulji ovog kraja, a to su vodopadi. Oni privlače svojom magijom cele godine, ali u proleće ćete najpotpunije uživate u njihovoj čarobnoj lepoti. Vreme je sunčano i toplo, a voda ledena, što celokupan doživljaj čini još uzbudljivijim.

Uz to, u ovom periodu manja je i gužva nego u vreme godišnjih odmora. Tako je na samom raftingu, ali i na ostalim outdoor aktivnostima, što pruža priliku da intenzivnije uživate u celokupnom boravku i uzbudljivim avanturama.

Pored toga, najbolji kamp koji možete izabrati, rafting kamp Rajska rijeka, pripremio je i specijalnu ponudu za prvomajski rafting Tarom.

Iskusno i stručno osoblje Rajske rijeke će se postarati za opremu, siguran spust i fantastičan rafting Tarom doživljaj koji ćete dugo pamtiti. Njihovi prvomajski aranžmani pružaju sjajnu priliku i da se oprobate u drugim outdoor aktivnostima, uživate u veličanstvenim krajolicima, opustite se u prijatnom ambijentu kampa i društvu vaših, ali i novih prijatelja, rafting entuzijasta, probate tradicionalnu kuhinju i još mnogo toga. I sve to po specijalnim cenama.

Dodatna pogodnost ogleda se i u činjenici da ove godine Prvi maj pada u ponedeljak, tako da dva zvanično neradna dana, ponedeljak i utorak, možete povezati sa vikendom i priuštiti sebi produženi vikend odmor u rafting kampu Rajska Rijeka.

RAFTING TAROM NAJBOLJI SMEŠTAJ

Kada je u pitanju rafting Tarom, najbolji smeštaj i programe boravka, ne samo po našem već po mišljenju većine, nudi rafting kamp Rajska Rijeka.

Za Rajsku rijeku kažu da predstavlja komad raja na samoj obali reke Drine. Okružena nestvarnom magijom prirodnih lepota, sakrivena od gradske vreve i gužve, originalna i rustična, Rajska Rijeka je istovremeno i moderna i opremljena po poslednjim standardima za ovaj tip smeštaja.

Oslikavajući duh prošlih vremena, smeštajni kapaciteti su izrađeni u nekadašnjem autentičnom stilu ovog podneblja, od drveta sa obližnje planine Vučevo. Komforni i udobni, besprekorno čisti i održavani, bungalovi raspolažu sopstvenim kupatilima i svim elementima neophodnim za prijatan boravak gostiju.

U okviru kampa nalazi se i restoran, bazen, prelepo uređeno dvorište i prostor za sportske aktivnosti. Uz to, ceo prostor rafting centra Rajska rijeka je pokriven WiFi internetom, tako da ćete uvek biti povezani sa svetom, čak i dok ste okruženi netaknutom prirodom.

Rafting Tarom nije sinonim samo za spust uzburkanim brzacima moćne reke, već i za sve aktivnosti koje ga prate. Ako želite da se upustite u brojne outdoor avanture uz pratnju najboljh vodiča i skipera, opustite se u prirodi, uživate u spektakularnom pogledu na grandiozne planine i tri kanjona (Tare, Pive i Drine), prepustite se gastronomskom hedonizmu i druženju sa sjanim gostima i domaćinima, onda je Rajska rijeka pravo mesto za vas.

U Rajskoj rijeci ističu da, iako su ponosni na svoj ugled i reputaciju, najveće zadovoljstvo im ipak predstavlja to što njihovi gosti uvek odu s osmehom na licu i sa željom u srcu da se vrate.

Ne propustite ovu specijalnu ponudu za prvomajski rafting Tarom! Rezervišite svoje mesto već danas jer su mesta skoro popunjena!

Za više informacija i rezevacije, pozovite +387 66 930 940 ili pišite na info@rajskarijeka.com

Vidimo se na Tari!

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE