Rafting na Tari kampovi

Rafting na Tari kampovi nude vam jedinstvene avanture kojima sigurno nećete odoleti. Tražite nešto novo i uzbudljivo što do sada niste iskusili? Volite prirodu i želite da spoznate njene čari? Odaberite naš kamp Rajska rijeka i doživite rafting na Tari koji će vas potpuno očarati.

Rafting nije ono jedino što nudimo, kod nas možete iskusiti i Zip Line, Jeep safari kao i hiking. Očekuje vas moderan i udoban smeštaj koji je napravljen od prirodnih materijala, a za potpuni užitak sva jela su domaća i pravljena u obližnjim seoskim domaćinstvima.

 

RAFTING NA TARI

 

Rafting na Tari kampovi
Rafting na Tari kampovi

Sa obzirom da je rafting na Tari najpopularnija aktivnost na našem području, očekujte pravo uzbuđenje i visok nivo adrenalina. Naš kamp obezbedie vam sve što je potrebno za ovu uzbudljivu avanturu u koju polazite sa našim iskusnim skiperom.

Sa obzirom da je leto, rafting na Tari će vas osvežiti i pružiti nezaboravnu zabavu. Rafting na Tari podrazumeva vožnju gumenim čamcem na vodi zajedno sa vašom ekipom gde je moguće da stanu do 10 osoba.

Osetićete sve moći reke Tare, njene uvale i brzake što vam garantuje dinamično splavarenje rekom. Pored raftinga, posetićete i najlepša mesta koja je moguće vidti samo raftingom. Tu su i magični vodopadi od kojih zastaje dah, kao i ostale prirodne fenomene koje  ne smete propustiti.

Rafting na Tari kampovi
Rafting na Tari kampovi

 

Rafting kampovi na Tari pored ovih avantura, pružaju vam i šansu da upoznate nove ljude koji dele slična interesovanja kao i vi, a uveče vas očekuje druženje uz muziku i vino. Oni koji su bili u prilici da posete rafting kamp, kažu da ovakvo druženje nema cenu i da svakotreba doživeti ovako nešto barem jednom u životu.

Ne propustite jedinstvenu avanturu i posetu našem kampu Rajska rijeka koji će vas ugostiti na pravi domaćinski način u toploj i druželjubivoj atmosferi, nakon čega ćete, sigurni smo, poželeti ponovo da se vratite.

Povedite vaše prijatelje i doživite rafting na Tari već ovog vikenda!

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE