Top preporuke za subotu u Beogradu

Po našem izboru, predstavljamo Vam top preporuke za subotu pred nama u Beogradu.

Leto je stiglo u punom sjaju i donelo tropske temperature u prestonicu. Subota je idealan dan da potražite osveženje i pri tom se odlično provedete. Mogućnosti je mnogo, a kako biste uvek bili u toku sa najaktuelnijim i najatraktivnijim dešavanjima, pratite kudaveceras.rs

Ima li lepšeg mesta za opuštanje i uživanje nego na reci?

 

SUNSET COCKTAIL CRUISE 

Sunset Cocktail Cruise
Sunset Cocktail Cruise

Vreme je savršeno i zato ne propustite da okupite prijatelje i iskusite čari plovidbe beogradskim rekama. Sunset Cocktail Cruise jedinstveno je krstarenje po mnogo čemu. Pored uživanja u talasima i magičnom pogledu, vrhunski koktel majstori miksuju čarobne koktele, koje samo na brodu Beograd 25 možete probati. U gradu se nigde više ne služe: Sex on the Danube, Singi Dingi ili Taurunum sunrise. Dva puna sata podnevnog hedonizma, dovoljan su razlog da se ukrcate, opustite i dozvolite svim čulima da uživaju.

 

BAŠTA MIRIS DUNAVA

Ukoliko ste više za opuštanje na obali reke, prošetajte do Zemuna i prepustite se čarima restorana Miris Dunava. Fantastičan pogled na Dunav, prijatna hladovina velikih sincobrana, žuborenje fontane i veliko igralište za mališane, savršen su izbor za topli letnji dan ili veče. Ledene domaće limunade posebnih ukusa, zavodljivi kokteli i preukusni kulinarski specijaliteti ispuniće sva Vaša očekivanja.

 

SANTO DOMINGO BAR

Santo Domingo Beograd
Santo Domingo Beograd

 

Santo Domingo bar, zelena oaza na Vračaru, savršen je izbor kako za lagano dnevno kuliranje, tako i za sjajnu noćnu žurku uz najlepše hitove u izvođenju fantastične Nevene Pejatović. Urbana ekipa, najbolji kokteli u gradu, najkvalitetnije nargile i neverovatni ukusi slanih i slatkih specijaliteta, najbolja su preporuka da u subotu baš ovde uživate.

 

RESTORAN NEBO I ZEMLJA

Celodnevno i celovečernje uživanje na vrhunskom nivou priuštiće Vam i fenomenalni restoran Nebo i zemlja, u kome je sve podređeno hedonističkom uživanju gostiju. Od unikatnog enterijera, preko nestvarnih ukusa gastronomskih đakonija, najboljih vinskih etiketa, kubanskih cigara do sjajne usluge iskusnog osoblja. Da toplo subotnje veče bude čist hedonizam, postaraće se fantastični Diverso band.

 

SPLAV LASTA

Splav Lasta
Splav Lasta

 

Ukoliko ste za življi provod, đuskanje i fantastično partijanje sa najboljom gradskom ekipom, neka Vaš izbor bude, uvek spektakularni, splav Lasta. Beogradski Majami, luksuznog tropskog ambijenta i magičnih vibracija, poziva Vas na White in the night party uz DJ’s Divolly & Markward.

 

SPLAV KARTEL

Splav Kartel

 

Snažan ritam i žestoko đuskanje, za ljubitelje domaćih hitova, organizuje glamurozni splav Kartel, na kome je za vrelu atmosferu u subotu uveče, zadužen Sloba Radanović. Biće to još jedna u nizu noći za pamćenje i još jedan spektakl koji je Kartel isplanirao za ovu sezonu.

Ne čekajte jer malo je onih koji će vikend provesti kod kuće. Rezervacije nestaju velikom brzinom. Pozovite odmah 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp) i obezbedite svoje mesto.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE