Restoran Princ Hipodrom Proslave – Spoj elegancije i tradicije

Restoran Princ Hipodrom, smešten u idiličnom ambijentu Beogradskog Hipodroma, nije samo svečani prostor za proslave, već simbol ugostiteljskog prestiža i mesto gde se stvaraju nezaboravne priče. Okružena bujnim zelenilom, ova lokacija predstavlja savršenu pozadinu za bajkovite proslave koje ostaju u srcu i sećanju svakog gosta.

Elegantna arhitektura i sofisticirani dizajn restorana odražavaju klasičnu lepotu, sa kapacitetom od 250 mesta u svečanoj sali i dodatnih 80 mesta u prostranoj, prelepo uređenoj bašti. Sve ovo čini restoran Princ idealnim izborom za sve vrste događaja, od intimnih okupljanja do velikih gala proslava, bilo da su u pitanju venčanja, rođendani, krštenja, godišnjive ili korporativni događaji i proslave.

Nedavno, potpuno preuređenje dodatno je unapredilo vizuelni identitet restorana, uključujući modernu opremu i dizajnerske elemente koji oduzimaju dah. Svaki kutak restorana, od svečane sale sa prostranim plesnim podijumom do elegantnog enterijera, dizajniran je da zadovolji i najzahtevnije goste, pružajući im nezaboravno iskustvo koje prevazilazi očekivanja. Detalji u enterijeru, poput sofisticiranih Tiffany stolica i pastelnih tonova, dodaju note luksuza svakom okupljanju, obećavajući ekskluzivitet i stil.

RESTORAN PRINC PROSLAVE – KO KAŽE DA BAJKE NE POSTOJE?

Kada su u pitanju restoran Princ proslave, ovaj ugledni restoran nudi sveobuhvatnu uslugu organizacije proslava, uključujući elegantnu dekoraciju, angažovanje benda, pa čak i angažovanje matičara za ceremonije venčanja u samom objektu. Njegov stručni tim za organizaciju događaja posvećeno sarađuje s vama, pažljivo usklađujući svaki detalj proslave s vašom jedinstvenom vizijom. Njihov pristup svakom događaju je krajnje personalizovan, tako da će svaki aspekt vaše proslave biti pažljivo osmišljen i usklađen, kako bi se stvorilo iskustvo koje ne samo da će ostaviti snažan utisak, već će i ostvariti sve vaše snove i očekivanja.

Kombinacija pristupačnih cena, vrhunskog kvaliteta i premium usluge čini restoran Princ idealnim izborom ukoliko želite da vaša proslava bude spektakularna i nezaboravna. U njemu, svaki detalj je pažljivo planiran i izveden s ciljem da vaša proslava bude savršena i da ostavi trajne uspomene i osećaj zadovoljstva kod svih prisutnih zvanica.

GASTRONOMSKA PONUDA KOJA ĆE VAS OSVOJITI

Gastronomska ponuda restorana Princ je raznovrsna i raskošna, sa jelima koja osvajaju na prvi zalogaj.

Sva jela sa menija spremaju kuvari sa dugogodišnjim iskustvom u pripremi pravih gastronomskih užitaka. U ponudi su specijalno kreirani meniji za različite tipove proslava. Odabir između domaćih specijaliteta i internacionalnih delikatesa, u kombinaciji sa personalizovanim pristupom pripremi menija, čini svaku proslavu jedinstvenom. Za koji god meni da se odlučite, u skladu sa vašim preferencijama, nećete pogrešiti. Sva jela se serviraju na vreme, prema utvrđenom rasporedu.

RESTORAN PRINC DOČEK NOVE GODINE

Pored sjajne reputacije domaćina vrhunskih proslava, restoran Princ se ističe i svojim tematskim događajima i proslavama, a posebno je poznat po veličanstvenim proslava dočeka Nove godine.

Svake godine, restoran Princ doček Nove godine je prava atrakcija zahvaljujući spektakularnim nastupima renomiranih izvođača i izuzetnoj atmosferi koja vlada. Restoran Princ Nova godina postaje deošte nezaboravne zabave, gde se mesta brzo popunjavaju zbog visokih očekivanja gostiju koji su navikli na fantastičnu atmosferu, izvanrednu kulinarsku ponudu i muziku koja traje do kasnih jutarnjih sati. Ovaj događaj ne samo da obećava sjajnu zabavu, već i pruža nezaboravno iskustvo druženja i najlepše novogodišnje atmosfere u srcu Beograda.

RESTORAN PRINC PROSLAVE – IDEALNA LOKACIJA

Smešten u neposrednoj blizini Ada Mall-a, Novog mosta na Adi, dok su mu Banovo Brdo, Čukarica, Košutnjak, Senjak, Dedinje, Novi Beograd i Rakovica komšiluk, restoran Princ je lako pristupačan iz skoro delova grada. Sa svojom idealnom lokacijom i obezbeđenim besplatnim parkingom za sve goste, restoran Princ je najbolji izbor za organizaciju proslava u Beogradu.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE