Kristijan Tuba i Milica Stanković u Santo Domingo baru

Pripremite se za nezaboravno muzičko veče 9. avgusta u jednom od najpopularnijih barova u Beogradu, Santo Domingo, smeštenom u srcu Dorćola, u neposrednoj blizini Studentskog parka. Ovaj moderno uređen prostor, poznat po svojoj fantastičnoj atmosferi, toplim bojama i sofisticiranim detaljima, biće domaćin dva izuzetno talentovana izvođača: Kristijana Tube i Milice Stanković.

Kristijan Tuba, rođen 2001. godine u Pančevu, već je poznat kao jedna od najsvetlijih zvezda u usponu na balkanskoj muzičkoj sceni. Njegova sposobnost da spoji narodnu, folk i zabavnu muziku sa svojim izuzetnim vokalom učinila ga je omiljenim kako na privatnim proslavama tako i na velikim muzičkim događajima širom Evrope. Njegovi nastupi su poznati po energiji i autentičnosti koju donosi na scenu, a očekujemo da će njegov debi singl ‘Karta natalna’ osvojiti top liste.

Koliko je Kristijan Tuba osvojio srca publike najbolji govori krilatica koja ga prati: ‘Tuba nije truba’.

Milica Stanković, mlada i harizmatična pevačica, poznata je po svojoj energiji i sposobnosti da osvoji publiku svojim izvođenjima. Njen muzički talenat i sjajni scenski nastupi govore sami za sebe, čineći je jednom od najperspektivnijih mladih umetnica u regionu.

Bar Santo Domingo, sa svojom politikom bez minimalne potrošnje, savršeno je mesto za sve koji žele da uživaju u kvalitetnom provodu bez dodatnih briga. Uz širok asortiman koktela i vrhunsku uslugu, ovaj bar nudi idealnu atmosferu za ljubitelje dobre muzike i opuštenih večeri.

Bilo da ste željni energičnog nastupa ili želite da provedete veče uživajući u sjajnim koktelima i pop-narodnoj muzici, Santo Domingo je mesto koje ne smete zaobići.

Pridružite se Kristijanu i Milici i doživite veče koje će sigurno biti jedno od najupečatljivijih ovog leta u Beogradu. Ne propustite priliku da budete deo muzičkog spektakla koji će ostati upamćen!

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE