Splav Kartel – najbolji provod na reci

Sada je već sasvim izvesno da će nam i ove sezone baš splav Kartel prirediti najbolji provod na reci.  Od samog otvaranja, splav Kartel nas je navikao na spektakularne nastupe najpopularnijih izvođača i elitne žurke u najžešćem ritmu domaće zabavne, narodne i folk muzike.

Pokretačka energija i uvek vrela atmosfera učinili su ga jednim od najomiljenih, najatraktivnijih i najtraženijih mesta za noćni uzlazak u Beogradu. I ovog leta fantastični tempo se nastavlja.

Sezonu najjačih žurki otvorio je Aca Lukas na grandioznom otvaranju. Usledile su večeri vrhunskog spektakla, za koji su se postarali: Amar Gile, Marina Visković, Žile Hram , White City Band, Nemanja Toplica i Standby band, Aleksandra Mladenović, Peđa Medenica, Đorđe Nesta Arsović, Milena Ćeranić, Sloba Radanović, Jala Brat i Buba Corelli, Magla bend

 

Splav Kartel
splav kartel

 

Luksuzan enterijer, uređen sa puno pažnje, znanja, ljubavi i stila, atraktivan je kao i sve drugo na splavu Kartel. Elegantni dizajnerski detalji savršeno upotpunjuju čaroliju ambijenta. Slobodno možemo reći da ambijent Kartela stoji rame uz rame sa najekskluzivnijim svetskim klubovima. Fantastično ozvučenje najnovije generacije, magični efekti rasvete i laserskih snopova, na najlepši način upotpunjuju celokupan ugođaj.

Raskošna ponuda najkvalitetnijih pića zadovoljiće ukuse i najprobirljivijih gostiju. Splav Kartel se postarao da se za svačiji ukus nađe i više nego po nešto. Fantastično osoblje zaduženo je za izuzetan nivo usluge. Njihova spretnost, ljubaznost i predusretljivost, šarmiraće Vas iznova pri svakoj Vašoj poseti.

 

kartel

 

Splav Kartel i njegove goste povezuje poštovanje i prihvatanje isključivo najvišeg nivoa provoda, usluge i kvaliteta. Ništa manje od toga nije poželjno ni prihvatljivo. Doterane beogradske lepotice, neodoljivo zgodni i šarmantni mladići, prestonički klaberi, poznate ličnosti i brojni stranci, ovde zajedno uživaju, družeći se u najveselijem raspoloženju do jutra.

Čak je i lokacija ovog klupskog bisera izuzetno popularna i atraktivna. Na adresi Ušće bb sa prelepim pogledom na Kalemegdan i reku, našao je svoje mesto.

Bez rezervacije, ne računajte da možete biti deo ekipe od 450 gostiju željnih provoda na Kartelu. Pozovite 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) i obezbedite mesto za sebe i svoje prijatelje na vreme.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE