Splav Lasta – mesto koje pomera granice prestoničkog klabinga

Splav Lasta atraktivno je i izuzetno popularno mesto za vrhunski izlazak koje neprekidno pomera granice prestoničkog klabinga, dižući ga na sve viši i spektakularniji nivo.

Smešten na Sajamskom keju bb, poznatom po odličnom provodu, zauzima jednu od najlepših lokacija na obalama reke Save. Takva pozicija darovala mu je i magičan pogled u kome gosti mogu da uživaju, kako tokom toplih letnjih dana, tako i tokom ludih noćnih žurki.

 

splav Lasta
splav Lasta

 

Glamurozni splav Lasta zrači jedinstvenom energijom i noćni život Beograda predatavlja u svoj njegovoj raskoši i sjaju. Po mišljenju većine iskusnih poznavalaca najboljeg svetskog provoda, Lasta je jedan od najekskluzivnijih, ne samo beogradskih, već i čuvenih klubova širom sveta.

Omiljeno je mesto okupljanja najprobirljivijih prestoničkih klabera, atraktivnih lepotica i zgodnih momaka, poznatih ličnosti iz javnog života, ali i brojnih stranih posetilaca. Ovo je splav za koji se uvek traži mesto više. Ukoliko želite da budete deo ekipe od 500 srećnih gostiju, koji uživaju u čarima najboljeg klupskog provoda na reci, obavezno mesto rezervišite nekoliko dana ranije. Broj telefona za splav Lasta rezervacije: 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

splav lasta
splav Lasta

 

Čuveni arhitekta Đorđe Gec, zaslužan za fenomenalan izgled nekoliko najlepših beogradskih klubova, kao što su: Mladost, Ludost i Brankow, zaslužan je i za spektakularni enterijer i uređenje splava Lasta. Zbog prelepog tropskog ambijenta i duha dalekih egzotičnih destinacija, splav Lasta prozvan je beogradski Majami. Elegantnim i luksuznim prostorom dominiraju bela boja i zanosne palme, koji obasjani savršenim osvetljenjem stvaraju čaroban ambijent, koji oduzima dah.

Gradski splav Lasta neguje najbolji muzički program baziran na najvećim hitovima RnB, Pop, Disco i House muzike i vrhunskim žurkama na kojima se luduje i đuska do jutra. Domaći i strani DJ majstori zaduženi su da atmosfera uvek bude žestoka i neponovljiva. Za DJ pultom za Vas miksuju: DJ Lea, DJ Prema, DJ’s Divolly & Markward, DJ’s Peppe, Vuk Smiljanić, Dooshan, Vuk Vukosavljević i druga poznata imena.

 

splav Lasta
splav Lasta

 

Ovog leta, na Lasti se družimo petkom, subotom i nedeljom. Najjača RnB žurka u gradu Night flight, rezervisana je za petak i naš let sa najboljom ekipom, uz snažan ritam i pozitivne vibracije. White in the night party, najlepši zvuci elektronske muzike i najžešće đuskanje, očekuju nas subotom uveče.

Tradicionalno, nedeljom je na programu nadaleko čuvena matinee žurka splav Lasta. U pitanju je najposećenija i najomiljenija dnevna žurka u gradu. Vrhunski užitak uz RnB, house i disco tonove privlači nestvarno veliki broj ljubitelja dobrog provoda sa stilom.

Splav Lasta, pored luksuznog entrijera, savršenog muzičkog doživljaja i senzacionalne atmosfere, nudi i najkvalitetniju ponudu raznovrsnih pića i majstorski pripremljenih zavodljivih koktela. Usluga profesionalnog i ljubaznog osoblja, uvek je na svetskom nivou i učiniće Vaš boravak na Lasti još prijatnijim.

Obezbedite mesto na vreme i uživajte u letnjim čarima splava Lasta: 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp).

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE