Sunset cocktail cruise – ne propustite najbolju letnju zabavu na reci

Leto je veoma blizu kao i čuveni Sunset cocktail cruise, zato ne propustite najbolju letnju zabavu na reci koja već godinama oduševljava sve ljubitelje pravih hedonističkih trenutaka. Reka, brod, bajkovit zalazak sunca, čarobni kokteli, prelepa muzika i nasmejano društvo ono je što najbolje opisuje Sunset cocktail cruise koncept.

Letnji period donosi mnogo dobre energije i još boljeg raspoloženja, zato je Sunset cocktail cruise sjajna prilika da doživite pravo letnje veče na poseban način. Poznato je koliko voda dobro utiče na raspoloženje i energiju, zato ne propustite priliku da zaista uživate u dobrom društvu i definitivno najlepšem zalasku sunca koji ćete posmatrati sa broda.

Sunset Cocktail Cruise predstavlja koktel krstarenje Dunavom i Savom za koje je potrebno izdvojiti nekoliko sati i poneti sa sobom isključivo dobro raspoloženje. Očekuje vas fantastičan provod koji će vas opustiti, razveseliti, prirediti trenutke uživanja i napuniti pozitivnom energijom.

Dok plovite rekom i uživate u prizorima, imaćete priliku da uživate u fenomelanim koktelima koje će vas vas pripremati vrhunski koktel majstori koji će se potruditi da dodatno začine atmosferu pravim letnji, osvežavajućim ukusima.

Nakon što se ukrcate na popularnom splavu Pristan, koji je inače usidren na dorćolskom šetalištu, Sunset Cocktail Cruise pustolovina može početi. Pred vama su dva sata pravog hedonizma i uživanja u svakom trenutku. Tokom plovidbe imaćete priliku da razgledate Dorćolski kej, Veliko ratno ostrvo, Zemun, Novi Beograd, Ušće, Brankov most, Stari savski most, Gazela, Most na Adi..

Ovo su prizori koje zasigurno nećete moći da zaboravite i koji će probuditi ono najlepše u vama. Dozvolite sebi da osetite pravu letnju čaroliju i da vidite Beograd iz malo drugačijeg ugla. Ako su vam dosadili splavovi i večernji izlasci, Sunset cocktail cruise je odlična prilika da se kvalitetno provedete ali na malo drugačiji način.

Za potpuni užitak u večeri i krstarenju rekama Beograda, očekuje vas vrhunski muzički repertoar koji će obezbediti dinamiku provoda i gde ćete opušteno đuskati uz najveće muzičke hitove, preukusne koktele i magičan zalazak sunca. Sve je osmišljeno u cilju potpunog uživanja i opuštanja koje svako zaslužuje, zato obezbedite sebi kartu na vreme i prepustite se vrhunskoj organizaciji Sunset Cocktail Cruise menadžmenta.

Sunset cocktail cruise avantura počinje od 18h, što je odličan trenutak da uhvatite najlepši beogradski zalazak sunca. Cena ovogodišnjeg krstarenjaiznosi 1600 dinara za Sunset Cocktail Cruise ili 2000 dinara za VIP Sunset Cocktail Cruise.

Cena karte uključuje : vožnju brodom, usluge barmena i 2 koktela po izboru. VIP Sunset Cocktail Cruise pruža putnicima uživanje i na gornjoj palubi broda. Napominjemo da je kapacitet za VIP Sunset samo 5 osoba.

Sve dodatne informacije  i rezervacije možete dobiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE