Najkvalitetniji kablovi za struju

Najkvalitetniji kablovi za struju su oni kablovi koji će vam osigurati kvalitet i dugotrajnost. U zavisnosti od vaših potreba, postoje različiti najkvalitetniji kablovi za struju koji vrše svoju funkciju i pružaju normalno funkcionisanje u bilo kom prostoru. Kablovi za struju proizvode se odavno i bez njih ne bismo mogli da koristimo sve uređaje koji rade isključivo na struju, zato je važno da se odaberu najkvalitetniji kablovi za struju.

Kablovi za struju sastavni su deo svakog doma, radnog mesta ili bilo kog drugog objekta koji se koristi za razlilčite namene. Današnje tržište nudi veliki broj kablova koji imaju svoju svrhu i veliki je broj proizvođača koji nude svoje proizvode po pristupačnim cenama. Da bi se kupili kvalitetni kablovi za struju, važno je informisati se koji su kablovi najbolji na tržištu.

Predstavljamo vam kompaniju Mak Trade koja se bavi proizvodnjom kablova već dugi niz godina i nudi najkvalitetnije kablove za struju koji će olakšati vašu svakodnevnicu u bilo kom trenutku. Osamom kvalitetu govori veliki broj zadovoljnih korisnika koji redovno koriste njihove proizvode. Pored kablova, Mak Trade kompanija proizvodi i elektromaterijal, sve za automatiku, grejne uređaje kao i rezervne delove bele tehnike.

PLJOSNATI KABLOVI ZA STRUJU

Pljosnati kablovi za struju danas se sve češće koriste i upotrebljavaju za različite namene. Energetski provodnici koji se najčešće koriste za elektroinstlacije jesu pljosnati instalacioni kablovi za struju sa PVC-om. Upravo zbog PVC-a koji je na spoljašnjem delu proizvoda pomaže da se struja unutar kabla zaštiti od vlage i drugih spoljašnjih uticaja.  U nastavku vam predstavljamo jedan od proizvoda kompanije Mak Trade čiji su pljosnati kablovi za struju visokog kvaliteta i sigurni za upotrebu.

KABL POLJASNATI – PL 2×0,75

Ovaj pljosnati kabl je savitljiv sa paralelno izolovanim provodnicima i PVC izolacijom koji pruža sigurnost. Nazivni napon ovog kabla iznosi 300/300V. Sama konstrukcija provodnika je žica, izrađena od bakra, klase 5, finozična. Opseg temprature pri polaganju je 0°C do +50°C, dok je opseg radne temperature  -20°C do +70°C. Ovo je jedan od kablova koji će vam pružiti sigurnost i dugotrajan rad zahvaljujući kvalitetu.

KABL PLJOSNATI TELEFONSKI – PGA 4

Tu je i pljosnati kabl koji je koristi pri instalaciji telefonske mreže i u pitanju je jedan od najkvalitetniji kablova dugog veka. Veoma lako se postavlja i najprodavaniji je kabl iz ponude Mak Trade telefonskih kablova i provodnika.

DIMENZIJE KABLOVA ZA STRUJU

Dimenzije kablova za struju mogu biti različite , u zavisnosti od vaših potreba i od vrste kabla koju uzimate. Pošto svi svakodnevno viđamo kablove za struju, često ne znamo koje sve vrste i dimenzije kablova za struju postoje. Postoje instalacioni kablovi za struju, savitljivi, samonoseći, silikonski, telefonski, kompjuterski, antenski, signalni, itd.

Kada se pominju dimenzije kablova za struju, potrebne su nam informacije poput vrste opterećenja, podatke o prijemnicima, vrste napajanja i kakvi su uslovi pod kojima se provodnici i kablovi ugrađuju.

Kablovi za struju kompanije Mak Trade su najkvalitetniji kablovi za struju koji će olakšati i osigurati vašu svakodnevnicu gde ćete moći sa lakomom da uživate u svakodnevnim kativnostima.

Posetite Online Shop kompanije Mak Trade klikom na link ovde i pronađite najbolje kablove za vaš dom ili poslovni objekat. Sve dodatne informacije i proizvodima Mak Trade kompanije možete saznati putem broja 011/35-31-700.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE