Nadja Golubović svojim nastupom zapalila kafanu Barberi

Jedna od trenutno najzapaženijih pevačica sa naše muzičke scene Nađa Golubović svojim nastupom proteklog vikenda zapalila je kafanu Barberi i priredila top atmosferu o čemu se i dan, danas priča. Sada već dobro poznato ime Nađa Golobović javnosti je postala poznata zahvaljujući učešću u poznatom muzičkom takmičenju Pinkove zvezde, gde se izdvojila svojim neverovatnim glasom i sjajnim nastupom.

Ubrzo nakon toga njena muzička karijera počela je uzlaznom putanjom, i postaje jedna od najtraženijih pevačica u Beogradu, a i šire. Danas su Nađini nastupi izuzetno posećeni i vlada veliko interesovanje za isti, što je bio slučaj i proteklog vikenda kada je kafana Barberi u pitanju.

Priredila je pravi muzički spektakl u jednoj od najpopularnijih kafana, o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih gostiju koji su uživali u provodu sve do kasnih jutarnjih časova. Svojom neverovatnom energijom i fantastičnim glasom Nađa je dirnula najvećim hitovima gotovo svakog gosta koji su imali priliku da uživaju u dinamičnoj večeri u kafani Barberi.

Sa nestrpljenjem iščekujemo ponovo njen nastup u kafani Barberi, zato pratite sajt kudaveceras.rs kako biste bili u koraku sa najsvežijim nastupima u Beogradu, ili pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) za sve informacije i rezervacije.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE