Nova godina splavovi

Svi znamo da su Nova godina splavovi jedinstveno iskustvo koje svako barem jednom u životu treba da doživi. Kažu da je posebna euforija u novogodišnjoj večeri proslava na vodi, zato ne propustite priliku da uživate na poseban način ovog puta za doček Nove godine.

Nova godina Beograd uvek nudi neverovatne prostore koji ostavljaju bez daha i pružaju sjajan provod, zbog čega često nije lako odabrati mesto gde ćemo uživati sa našim najdražima. Kako bismo olakšali situaciju, predstavljamo vam nekoliko lokala na vodi gde vas očekuje specijalno veče kada je u pitanju koncept Nova godina splavovi.

Splavovi su mnogima interesantni zbog autentičnog provoda koji vas očekuje na reci, ali ujedno i zbog same organizacije koja je na visokom nivou iz godine u godinu. Često se možete susresti sa ekskluzivnim nastupima kada su Nova godina splavovi u pitanju, zato ne propustite priliku da prisustvujete najlepšem provodu koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

U nastavku upoznajte splavove gde će Nova godina biti prava senzacija i gde će se menadžment potruditi da zaista uživate u svakom trenutku tokom cele večeri.

SPLAV NA VODI KAFANA NOVA GODINA

Splav Na vodi kafana Nova godina predstavlja jedinstveno mesto vrhunskog provoda u novogodišnjoj noći i to već nekoliko godina za redom. Upoznajte najpopularniji splav koji će vam priuštiti novogodišnje veče za pamćenje jer organizatori tačno znaju šta vam je potrebno za magičan doček Nove godine. Splav Na vodi kafana poznat je po vrhunskim nastupima svake nedelje i sjajnom odabiru pevača, zato ne propustite priliku da uživate u svakom trenutku sa vašim prijateljima.

Uvek odlična cena karte čini ovo mesto dodatno zanimljivim mnogima, zbog čega se za splav Na vodi kafana karte rasprodaju u rekordnom roku. Prostranost splava čini ga takođe pogodnim za dobar provod, a u ponudi su različita mesta za sedenje, tako da obaderite mesto po vašoj želji i uživajte u jedinstvenoj novogodišnjoj noći.

Info & Rez: 062-262-212 ili 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

SPLAV TAG NOVA GODINA

Splav Tag Nova godina je jedan od najpopularnijhi splavova kada su malo mlađe generacije u pitanju a jedinstvenost ovog mesta ogleda se u neverovatnom provodu koji je ovde prisutan svakog vikenda. Očekuje vas ludačko veče prepuno dobre energije i još boljeg raspoloženja svih gostiju, što je pun pogodak za doček Nove godine iz snova.

Svake ogdine za splav Tag vlada sve veče interesovanje za novogodišnje veče, a razlog tome uglavnom je sama dinamičnost splava i odličan odabir DJ-a koji će dodatno začiniti celu novogodišnju priču odličnim muzičkim hitovima. Splav Tag je mesto najboljeg provoda, kako letnjeg, tako i novogodišnjeg, zato obezbedite sebi kartu za najluđi doček Nove godine u Beogradu što pre!

Info & Rez: 062-262-212 ili 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

SPLAV RIVER NOVA GODINA

Splav River Nova godina je mesto koje svi dobro poznajemo i gde je provod već godinama unazad posebna priča. Spremite se za glamurozno veče prepuno iznenađenja, ali ono što je sigurno, jeste da će provod biti zaista vrhunski. Poznat po večerima koje su neverovatne, splav River već dugo godina oduševljava svoje posetioce nezaboravnim provodom.

Što se muzike tiče, očekuju vas atraktivna imena sa domaće scene koji nikoga neostavljaju ravnodušnim svojim nastupom, zato očekuje pravi novogodišnji spektakl koji će se prepričavati. Svaki detalj osmišljen je sa posebom pažnjom kako bi doprineo celokupnoj priči u novogodišnjoj noći, što je dodatni razlog za luskuzan doček Nove godine sa stilom.

Info & Rez: 062-262-212 ili 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

SPLAV PORT NOVA GODINA

Splav Port Nova godina takođe je jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu koji vam garantuje odličan provod u novogodišnjoj noći i trenutke koje ćete pamtiti. Spremite se za sjajno veče prepuno iznenađenja i priliku da ova specijalna noć bude zaista glamurozna. Poznato je da splav Port posećuju prave gradske face i oni koji žele kvalitetan provod, zbog čega je proslava Nove godine ovde pravo zadovoljstvo.

Očekujte poznata imena sa muzičke scene koji će provod učiniti još boljim i dinamičnijim, a u kombinaciji sa luskuznim ambijentom, biće ovo prava priča za odličan provod koji se ne propušta. Mi smo sigurni da će ovo biti još jedna odlična žurka u nizu kada je splav Port u pitanju, zato se dobro pripremite za pravi novogodišnji spektakl u Beogradu.

Info & Rez: 062-262-212 ili 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE