Da li je bolje odabrati muški ili ženski kurs za frizera?

Razmišljate da li je bolje odabrati muški ili ženski kurs za frizera? Uz prestižnu akademiju Panjković možete završiti oba kursa i postati vrhunski frizer čiji kvalitet će se na daleko prepoznati. Obezbedite sebi najbolju obuku i uživajte u svom poslu koji ćete s’ ljubavlju raditi. Kurs za frizera spada u najtraženije zanimanje u celom svetu, zato ne propustite priliku da se usavršavate uz prave profesionalce koji će vam obezbediti put ka sigurnom uspehu.

I kurs za muškog frizera i kurs za ženskog frizera može vam doneti mnogo uspeha, a ukoliko ste po prirodi kreativac, biće to prava komabinacija za posao o kakvom maštate. Akademija Panjković predstavlja najbolju školu za frizera gde ćete naučiti i savladati sve tajne pravih profesionalaca i sa lakoćom ih kasnije primeniti u samostalnom radu.

KURS ZA FRIZERA

kurs za frizera
kurs za frizera

Kurs za frizera pružiće vam sve kompletno znanje koje podrazumeva rad sa modelima i teorijski deo gde ćete se upoznati sa svima tehnikama i kozmetikom koja je najkvalitetnija na tržištu kako biste klijentima obezbedili visoku negu i kvalitet kose. Kurs za frizera otvoriće vam mnoga vrata i omogućiti vam učešće na raznim eventovima, što je od velikog značaja za jednog profesionalca kada je posao frizera u pitanju.

I muški i ženski kurs za frizera podrazumevaju kreativnost kojoj nema granica i maksimalnu posvećenost kako bi svaki klijent bio zadovoljan učinkom. Prestižna akademija Panjković postala je najbolja na našem tržištu, i to zahvaljujući obukama koje je Miki Panjković pohađao u Americi. Svoje znanje sa zadovoljstvom prenosi svima onima koji žele da budu najbolji u frizerskom svetu.

Šta obuhvata kurs za frizera na akademiji Panjković?

Stručna obuka

Rad na klijentima – modelima

Rad sa profesionalnim priborom i alatom

Profesionalna kozmetika

Testovi za proveru znanja

Polaganje završnog ispita

Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

Preporuka  za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju

Omogućavamo učešće na modnim eventima

KURS ZA FRIZERA CENA

kurs za frizera cena
kurs za frizera cena

Mnoge interesuje kurs za frizera i njegova cena, kao i šta kurs obuhvata. Cena obuke za muškog frizera je 200€ prvih 5 meseci na mesečnom nivou. Za polaznike koji nastave kurs muškog frizera cena se smanjuje, a kurs za ženskog frizera iznosi 245€ na mesečnom nivou. Ako želite pravu profesionalnost i kvalitet u svakom smislu, onda je ovo pravi kurs za frizera koji biste trebali da odaberete.

Pozovite akademiju Panjković na broj  063/60-80-93 ili ih posetite na adresi Njegoševa 43, Beograd ukoliko želite da saznate sve dodatne informacije u vezi kursa za frizera.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE