Svadbe u doba korone

Kako se mnogo toga promenilo od kada smo se susreli sa pandemijom izazvanom korona virusom, svadbe u doba korone su takođe drugačije nego što su bile ranije. Mladenci, kumovi i zaštitne maske bile su često viđena slika venčanja proteklih meseci, a svadbi nije ni bilo. Mnogi parovi su odlagali svoje venčanje zbog situacije sa kovidom, međutim, danas je moguće da izgovorite svoje sudbonosno da ispred vama najdražih ljudi ukoliko sala za svadbe poštuje sve epidemiološke mere.

 

svadbe-u-doba-korone-2

 

KOVID I VENČANJA

 

Venčanja su sama po sebi veoma stresna, a kovid je u velikoj meri doprineo da se mladenci osećaju frustrirarujće. Neizvesnost da li će se svadba dogoditi i očuvanje zdravlja svih gostiju, stvari su o kojima mlada i mladoženja brinu poslednjih meseci. Sve veći broj mladenaca traži od gostiju da urade brzi antigenski test kako bi bili sigurni da su svi na svadbi zdravi, što i nije loša ideja zar ne? Verujemo da ćete vi najbolje da odlučite šta vam najviše odgovara, a mi ćemo malo više da vam kažemo o sali za svadbe za koju smo sigurno da poštuje sve epidemiološke mere i u kojoj ćete vi i vaši gosti moći bezbedno da se veselite. U pitanju je sala za svadbe Imperium Hall.

 

IMPERIUM HALL

 

Sala za svadbe Imperium Hall osim što pleni luksuzom koji krasi romanatičan ambijent, odličan je izbor za venčanje i u pandemijskim vremenima, jer ima kapacitet od dvesta do petsto zvanica. Na samoj obali Dunava, uz poštovanje svih mera, možete da imate venčanje iz snova. Ovaj moderno dizajniran restoran odiše toplom i prijatnom atmosferom, a uz gastronomski ugođaj koji će da zadovolji i najzahtevnije gurmane, ispuniće sva vaša očekivanja i više od toga.

 

svadbe-u-doba-korone-3

 

Imperium Hall poseduje dve sale u sklopu kojih je besplatan parking za goste kao i igralište za najmlađe, što vam daje mogućnost da cirkulišete, te da nemate osećaj zbijenog prostora. Zidovi od stakla omogućuju prelep pogled na reku koja očarava svojom mirnoćom. Sala je opremljena najkvalitetnijom rasvetom, tako da ćete uživati i u nešto kasnijim satima, kada ne bude dnevnog svetla. Ventilacijski otvori rade sve vreme i vazduh cirkuliše, pa ne morate da brinete o ustajalom vazduhu ili neprijatnim mirisima.

 

Ušuškan ambijent na Adi Huji koji zrači radošću i šarm koji poseduje Imperium Hall, čini ga idealnim mestom za vaš najradosniji dan. Poklonite svoje poverenje timu Imperium Hall-a i dobićete sjajan provod koji ćete zauvek da pamtite, kao i sigurnost kakvoj se nadate.

 

 

V.R.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE