Tea Tairović – Koncert u Beogradskoj areni

Tea Tairović, zvezda koja svetli punim sjajem na muzičkom nebu Balkana, održaće veliki solistički koncert u Beogradskoj areni 21. septembra 2024. godine.

Koncert pod sloganom ‘Neka gori Balkan’ označava i početak velike turneje, a očekujemo da će Tea publici prirediti veče ispunjeno hitovima, novim pesmama i nezaboravnim scenskim performansima. Ovo će biti jedinstvena prilika da, u najvećoj koncertnoj dvorani u Srbiji, doživite muzičku magiju jedne od najpopularnijih pevačica danšnjice. Očekujte jedinstvenu kombinaciju emotivnih balada i energičnih ritmova koji će vas držati na nogama celu noć.

Tea Tairović je dobro poznato ime koje je postalo sinonim za uspeh na muzičkoj sceni regiona. Sa velikim hitovima koji su osvojili top-liste i srca publike, Tea je stekla reputaciju pevačice sa autentičnim stilom koji spaja moderne pop melodije sa tradicionalnim balkanskim zvucima. Njen energičan i emotivan nastup na sceni, propraćen zanosnim i vrelim plesom, uvek garantuje spektakularan provod i užitak za sve prisutne.

Koncert ‘Neka gori Balkan’ biće prava muzička poslastica za sve ljubitelje Tea Tairović. Uz starije hitove poput ‘Hajde’, ‘Balkanija’, ‘Dva i dva’ i ‘Budalo’, Tea će predstaviti i pesme sa svojeg novog, trećeg po redu albuma, ‘TEA’, koji je postao pravi fenomen u muzičkoj industriji. Album je oborio sve rekorde slušanosti i naišao na fantastičan prijem kod publike, a Tea je kao autor većine pesama dodatno potvrdila svoj umetnički integritet i kreativnost.

Na novom albumu, objavljenom krajem meseca maja, našlo se 13 novih pesama koje prate i fantastični spotovi, ’Zbogom ljubavi’, ‘Bakšiš’, ‘Pozovi’, ‘Tea’, ‘Pec’, ‘Naivčina’, ‘Titanik’, ‘Ola’, ‘Nek ti je srećno’, ‘Udri’, ‘Ime mi je ljubav’, ’Veštice’i numera ‘TEANUCCI’ snimljena sa popularnim reperom Nućijem, a to je ujedno i jedini duet na ovom albumu.

Koncert će biti prilika i da se doživi vrhunska produkcija. Scenski dizajn uključuje najnoviju tehnologiju svetlosnih efekata i video projekcija, koji će transformisati arenu u vizuelni spektakl. Koreografije koje prate pesme biće posebno dizajnirane da doprinesu dinamici i emotivnom naboju koncerta, obećavajući jedinstveno iskustvo za sve prisutne.

Tea Tairović – Ulaznice za koncert

Ulaznice za koncert su već u prodaji i dostupne su u različitim kategorijama:

  • Parter (1.600 din): Najbliže sceni, idealno za one koji žele da budu deo najveće akcije.
  • Fan Pit (2.200 din): Premium prostor za najvatrenije fanove, neposredno ispred bine.
  • Nivo 200 i Nivo 400: Tibine, više ktegorija, sa varijantama cene od 1.800 do 2.700 din, pružaju odličan pogled i komfor.
  • Barski stolovi: Za one koji preferiraju komforniji prostor i ekskluzivitet, mada su najtraženija mesta već rasprodana.

Za sve one koji cene kvalitetnu muziku i vrhunski scenski nastup, koncert Tea Tairović u Beogradskoj areni će biti događaj koji se ne propušta. Obezbedite svoje mesto na vreme i budite deo večeri koja će se dugo prepričavati.

Tea Tairović Nova godina 2025.

Po gradu kruže glasine da će Tea Tairović zaključiti godinu još jednim spektakularnim nastupom. Prema lokalnim izvorima, za doček Nove 2025. godine Tea Tairović će nastupiti u impozantnoj banket sali Sava Centar Banquet Hall, koja je prethodne godine za istu priliku bila ispunjena do poslednjeg mesta zahvaljujući Aleksandri Prijović.

Prošlogodišnji doček Nove godine sa Teom Tairović u Zagrebu, na Zagrebačkom velesajmu, bio je najtraženiji, dok je repriza Nove godine hotel Crowne Plaza u Beogradu bila prava senzacija. Sa nestrpljenjem iščekujemo zvaničnu potvrdu da li će Tea Tairović Nova godina 2025. zaista biti prilika da Beograđani i gosti prestonice i u novogodišnjoj noći uživaju u nezaboravnom spektaklu sa Teom.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE