Venčanje na otvorenom – saveti i inspiracija

Venčanje na otvorenom ima izuzetnu i autentičnu čar i romantiku koja se teško može postići u zatvorenom prostoru. Miris svežeg vazduha, cvrkut ptica i prirodno osvetljenje čine ceremoniju još posebnijom.

Međutim, planiranje takvog venčanja može doneti određene izazove. Iz tog razloga, podelićemo sa vama nekoliko praktičnih saveta i inspirativnih ideja kako da organizujete savršeno venčanje na otvorenom.

Izbor lokacije: Izbor prave lokacije je ključna osnova planiranja venčanja pod vedrim nebom. Razmislite o tome da želite da se venčate pored jezera, u šumskoj čistini, na plaži ili možda u vinogradu. Svaka lokacija donosi svoju jedintvenu atmosferu, ali i zahteve koje treba uzeti u obzir.

Sezonske promene: Uzmite u obzir godišnje doba. Prolećna i letnja venčanja omogućavaju cvetne aranžmane i toplije boje, dok jesen donosi raskošne boje lišća. Zimska venčanja na otvorenom mogu biti čarobna, ali zahtevaju dodatno planiranje kako bi se gosti osećali prijatno.

Priprema za nepredviđene situacije: Uvek imajte plan B. Vreme može biti nepredvidivo, stoga razmislite o tome da imate šatore ili neki drugi oblik pokrivača u slučaju kiše.

Dekoracija: Prirodna okolina je već prelepa sama po sebi, ali dodatne dekoracije mogu je dodatno istaći. Razmislite o lanternama, svetlima u staklenim posudama, svećama, cvetnim girlandama i drugim detaljima koji će upotpuniti okolinu.

Odeća i obuća: U zavisnosti od terena, možda će biti potrebno prilagoditi obuću. Visoke potpetice i neravan teren ne idu zajedno. Razmislite o alternativama poput sandala, espadrila ili čak baletanki.

Hrana i piće: Prilagodite meni okolini i godišnjem dobu. Letnje venčanje na otvorenom može imati na meniju lagane salate, sveže voće i koktele, dok za jesenje venčanje možete razmisliti o toplim napicima i gurmanskim specijalitetima.

Muzika: Akustična muzika je idealna za venčanje na otvorenom. Gitara, violina ili čak harfa mogu doprineti romantičnoj atmosferi. Naravno, u skladu sa ukusom i muzičkim željama mladenaca, i tamburaši mogu biti odličan izbor za nešto opušteniju i razigraniju atmosferu.

Svetlo: Ako se venčanje na otvorenom i proslava održavaju u večernjim satima, osigurajte dovoljno svetla. Svetiljke, lampioni i svetlosni nizovi mogu kreirati čarobnu, bajkovitu atmosferu.

Komfor gostiju: Pobrinite se da vašim gostima bude udobno. Uz šatore razmislite i o grejanju, ventilatorima, suncobranima, kremama za sunčanje ili sredstvima protiv komaraca.

Inspiracija za venčanje na otvorenom

  • Boho stil: lagane tkanine, venci od cveća, drveni detalji i etno motivi.
  • Rustični šarm: drveni stolovi, konopac, tegle i ručno rađene dekoracije.
  • Luksuzna elegancija: kristalne čaše, satenske trake, beli šatori i raskošni cvetni aranžmani.

IMPERIUM HALL – IDEALNA DESTINACIJA ZA VENČANJE NA OTVORENOM

Ako tražite prelepu lokaciju koja kombinuje luksuz, prirodne lepote i profesionalnu uslugu, ne morate tražiti dalje od Imperium Hall-a. Smešten u srcu Beograda, na Adi Huji, ovaj prostor nudi savršeno mesto za vaše venčanje na otvorenom.

Jedna od najatraktivnijih karakteristika Imperium Hall-a je njegova fleksibilnost. Možete izabrati da se vaša ceremonija održi na elegantno uređenoj obali reke, ispod drvenih pergola prekrivenih zelenilom ili na prostranim travnjacima dvorišta.

Bez obzira na to koji deo ovog predivnog kompleksa izaberete, Imperium Hall nudi sve – od savršenog osvetljenja do profesionalnog tima koji će se postarati da svaki detalj vašeg venčanja bude savršen. Uz mogućnost prilagođavanja menija, dekoracija i muzike, vaše venčanje će biti tačno onakvo kako ste ga zamišljali.

A kada padne noć, osvetljena staza vodiće vaše goste do luksuzno uređene sale gde će se nastaviti slavlje. Prostrani plesni podijum, vrhunska akustika i profesionalni muzičari garantuju nezaboravnu zabavu do ranih jutarnjih sati.

Za one koji žele da im svaki trenutak venčanja bude savršen, broj putem koga mogu kontaktirati Imperium Hall je 069/777-552.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE