Da li znate koji je to najbolji kurs za frizera?

Da li znate koji je to najbolji kurs za frizera? U potrazi ste za najboljom školom za frizera koja će vam obezbediti siguran uspeh i znanje koje vam je neophodno. Ukoliko želite najbolji kurs za frizera, na pravom ste mestu da se upoznate sa školom koja vam garantuje uspeh kada je najtraženiji zanat u pitanju.

Najbolji kurs za frizera podrazumeva kompletnu obuku koja podrazumeva teorijsko i praktično znanje tačnije, rad na modelima kao i upoznavanje najkvalitetnije kozmetike za negu kose na tržištu. Ono što vam je potrebno prilikom upisa za najbolji kurs za frizera jeste samo dobra volja i vaša kreativnost kojoj nema kraja.

 

NAJBOLJI KURS ZA FRIZERA

najbolji kurs za frizera

 

Najbolji kurs za frizera u Beogradu jeste prestižna akademija Panjković. Sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem završenih obuka, ovo je akademija koja vam garantuje uspeh i jedinstvenost u radu. Obezbedite sebi put ka samom vrhu i budite drugačiji od svih.

Miki Panjković svoje znanje usavršio je u Americi u najprestižnijim školama, nakon čega je rešio da svoje znanje prenese svima onima koji zaista vole svet frizera i koji zaista uživaju u ovom poslu. Upoznaćete se sa svim tehnikama i tajnama vrhunskog frizera koje nudi akademija Panjković koja iza sebe ima veliki broj učenika koji danas rade samostalno.

Najbolji kurs za frizera je prilika da izgradite svoj brend i postanete prepoznatljivi kako u Srbiji, tako i van granica nje. Akademija Panjković nudi niz benefita koji vam mogu biti od velikog značaja u daljoj karijeri. Pored vrhunske obuke, imaćete i sertifikat koji je priznat i u inostranstvu, što znači da se možete bilo gde zaposliti.

 

kurs za frizera

 

ŠTA OBUHVATA KURS ZA FRIZERA AKADEMIJE PANJKOVIĆ:

 

  • rad na klijentima
  • rad sa profesionalnim priborom
  • rad sa vrhunskom kozmetikom
  • testove za proveru znanja
  • preporuku za zaposlenje
  • učešće na modnim eventovima
  • sertidikat koji važi u inostranstvu

 

Budite drugačiji, budite svoji, budite uvek inovativni. Najbolji kurs za frizera akademije Panjković otvoriće vam mnoga vrata nakon čega ćete sa lakoćom koračati ka samom vrhu. Obezbedite sebi mesto u najprestižnijoj školi za frizera i upoznajte sve tajne vrhunskih frizera.

 

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE