Aparati za toalete

Aparati za toalete danas predstavljaju jedan od pravih pokazatelja higijene u vašem toaletu. U mnogim firmama ili ugostiteljskim objektima sve češće možemo videti da se aparati za toalete nalaze na zidu, izgledaju čisto, praktično i ne zauzimaju previše mesta.

Danas su izuzetno popularni kako zbog svoje praktičnosti, tako i zbog diskretnog izgleda i samog utiska koji ostavlja na korisnike.Ukoliko želite čistoću koja se vidi već na prvi pogled, aparati za toalete su sve što vam je potrebno.

Svaki radni dan u vašoj kompaniji biće jednostaviniji, jer se aparati za toalete veoma lako koriste, a isto tako i dopunjuju kada je to potrebno.

 

HYGIENE TEAM APARATI ZA TOALETE

 

Hygiene Team aparati za toalete

Hygiene Team aparati za toalete važe za nakvalitetnije aparate na tržištu koji pored aparata, nudi i kompletnu prateću opremu koja vam je neophodna. Svakom proizvodu posvećena je posebna pažnja kako bi u potpunosti zadovoljili sve potrebe klijenata.

Sa velikim iskustvom i postojanjem od 2011. godine, Hygiene Team Profesional tačno zna šta je potrebnom svakom ugostiteljskom objektu. Ako vam je potred aparata potrebna i kvalitetna papirna galanterija, na pravom ste mestu da saznate ko je najbolji na tržištu što se kvaliteta tiče. Papirna galanterija za ugostiteljstvo koristi se kako u šanku i kuhinji, tako i u toaletima.

Svi aparati za toalete posebno su dizajnirani kako bi bili što praktičniji i kako bi u potpunosti bio praktičan gde god da se nalazi.

Hygiene Team aparati za toalete postoje da bi olakšali našu svakodnevnicu. U skladu sa tim, Hygiene Team nudi aparate za ubruse, za složive papire ili rolne, aparat za tečni sapun, kao i za higijenske kesice.

Ovo su aparati za toalete koji su danas gotovo neophodni svakoj kompaniji, firmi ili ugostiteljskom objektu. Pored svoje praktičnosti, jednostavnog su dizajna i lako se koriste.

U nastavku ćemo vam predstaviti najpopularnije aparate za toalete koji zadovoljavaju svačije potrebe, izgledaju elegantno i mogu se uklopiti u bilo koji ambijent.

 

DISPENZER ZA TOALET PAPIR U ROLNI

tork smart one
Tork Smart one

Tork SmartOne je aparat za toalet papir u rolni sa posebnom tehnologijom i predstavlja moderan i efikasan sistem za doziranje. Veoma je pogodan za upotrebu u toaletima velike posećenosti u kojima vladaju zahtevni uslovi. Dozira se u listićima po principu jedan po jedan doprinosi da se potrošnja smanji i do 40%. Tork Elevation držači imaju vrlo moderan dizajn koji ostavlja prijatan utisak na vaše goste.

 

DISPENZER ZA SAPUN

Tork dozator za sapun
Tork dozator za sapun

Tork dozator za tečni sapun može da se koristi u svakom toaletu, jednsotavnog je dizajna i praktičan je u okruženjima u kojima vladaju teški i zahtevni uslovi. Aparat nudi pouzdan sistem bez kapanja,, osigurava dobru higijenu i ima veliki kapacitet od 1000 istiskivanja.

 

DISPENZER ZA SLOŽIVI UBRUS

Tork Peak Serve za složivi ubrus
Tork Peak Serve za složivi ubrus

Tork PeakServe je najmoderniji model napravljen za toalete velike posećenosti u kojima osoblje treba da dovede vreme za čišćenje na najviši nivo i održi dobar nivo protoka ljudi. Pošto je identičan kao i Tork PeakServe Continuous ubrusima za ruke, sistem ima veoma veliki kapacitet od preko 2100 ubrusa, koji mogu brzo da se odlože i bez ometanja da bi se protok očuvao. Svi listići su sabijeni ali jednostavni za izvlačenje. Sabijanje znači 250% više ubrusa, čime se sprečava neočekivana nestašica istih.

 

Obezbedite vašem ugostiteljskom objektu ili kompaniji vrhunski kvalitet kada je aparat za toalete u pitanju ali i papirna galanterija. Uz Hygiene Team Profesional svako održavanje higijene biće mnogo jednostavnije, lakše i sa višim nivoom čistoće.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE