Kako postati profesionalni frizer na Akademiji Panjković

Za vas koji tražite kreativnu, društvenu i profitabilnu karijeru u jednoj od najsrećnijih industrija na svetu, vreme je da saznate kako postati frizer na Akademiji Panjković. Zanimanje frizera oslobodiće vaš kreativni potencijal, jer u radu sa bojama, teksturama i različitom opremom, možete da budete inovativni i da razne ideje klijenata sprovedete u delo. U frizerskoj profesiji postoji mnogo prilika za specijalizaciju, obuku i sticanje kvalifikacija i veština, a najbolje od svega navedenog nudi upravo Akademija Panjković.

 

kako-postati-profesionalni-frizer-na-akademiji-panjkovic-2

 

Kurs za frizera Beograd

 

Kurs za frizera Beograd odličan je odabir za svaku osobu koja želi da sa ovim zanimanjem ostvari profitabinu profesionalnu karijeru. Frizer je u samom vrhu najtraženijih poslova, tako da biste uz sjajnu obuku, sopstveni trud i primenu naučenog, mogli da radite gde god poželite. Najbolji polaznici kursa dobiće i mogućnost zaposlenja u frizerskom salonu Panjković, a većina ostalih dobiće preporuku za neki drugi salon.

 

Kurs za frizera traje šest meseci i obiluje izuzetno sadržajnom edukacijom iz obasti muške i ženke frizure. Sam program je osmišljen po najvišim evropskim standardima po čijem završetku ćete biti sposobni da se samostalno bavite ovim poslom. Praksa se radi na živim modelima, a sjajna stvar je što Akademija Panjković omogućava učešće na modnim revijama. Takođe, ukoliko frizeri žele nakon kursa da odu da rade i žive u inostranstvu, sertifikat koji dobiju posle završene obuke može da se nostrifikuje, te je priznat i u zemljama van naše zemlje.

 

Mnogi klijenti posećuju frizerske salone kao bi se oslobodili stresa i razgovarali. Upravo zbog toga, Akademija Panjković posvećeno radi sa svojim polaznicima na psihologiji odnosa, kako bi komunikacija i razumevanje između frizera i klijenta bila što bolja. Ako volite da pričate i da sa svojim kolegama uživate na poslu razmenjujući iskustva, onda je ovo zanimanje idealno za vas.

 

kako-postati-profesionalni-frizer-na-akademiji-panjkovic-3

 

Posao je mesto na kojem svi provodimo većinu svog vremena, zar ne? U njega ulažemo mnogo energije, truda i brige. Zbog toga je veoma važno da se dobro osećate zbog karijere koju ste odabrali, iliti da radite ono što volite. Neke ljude zanimanje frizera interesuje od malih nogu stilizujući kosu svojim lutkama i samostalno oblikujući svoje šiške (često neuspešno). Ima i onih koji se kasnije pronađu u ovoj oblasti, ali najvažnije je da i jedni i drugi imaju karijeru koja je produktivna i kojom su zadovoljni.

 

Jeste li ikada pomislili da biste mogli da radite jedno od najsrećnijih zanimanja na svetu? Ukoliko je vaš odgovor da, upišite najbolji kurs za frizera u Akademiji Panjković, i počnite da ostvarujete svoje profesionalne snove.

 

 

V.R.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE