Najbolji zidni držači za ubruse

Uz najbolju papirnu galanteriju idu i najbolji zidni držači za ubruse, zar ne? Koliko je važno da su ubrusi kvalitetni isto toliko je bitno da držači budu kvalitetni, funkcionalni i napravljeni od najboljeg materijala. Lepotu svakog ugostiteljskog objekata čini njegova higijena i kvalitet higijenskih proizvoda. Izaberite samo najbolje za vas i vaše goste, jer trud i kvalitet se vidi i ceni.

 

Ubrusi za ruke Beograd

 

Veoma praktični i efikasni proizvodi koji čine razliku u svetu higijene, svakako su ubrusi za ruke Beograd. Široka upotreba ubrusa čini ih veoma traženim proizvodom, a držače za ubruse neophodnim. Svaki objekat kojem je stalo do svojih gostiju i zaposlenih, nabavice ove proizvode koji su jedni od najboljih, kako kod nas tako i u svetu. Za to se pobrinuo Hygiene Pro Team koji je distributer ovih proizvoda koji su ekološki prihvatljivi, te na taj način šire svest o zaštiti planete racionalnom upotrebom razgradivog papira.

U nastavku ćemo da vam opišemo tri držača za ubruse koja mogu da se uklope u svaki prostor.

 

 

Dispanzer za ubrus Tork

 

najbolji-zidni-drzaci-za-ubruse-2

Dispanzer za ubrus Tork sa centralnim izvlačenjem predstavlja savršeno rešenje za radna okruženja sa ograničenim prostorom. Sistem za pojedinačno doziranje u listićima kontroliše potrošnju i do 37 odsto. Veoma jednostavan za upotrebu, a rizik od unakrsne kontaminacije je smanjen, s obzirom na to da korisnici ne dodiruju ništa drugo osim papira kojim brišu ruke. Držač je napravljen od polikarbonata, stoga je otporan na razne uslove poput topline ili udaraca. Praktičan je i lako se čisti, što održava čistoću prostora u kom se nalazi.

 

 

Dispanzer za rol ubrus Centarfeed Mini Tork

 

najbolji-zidni-drzaci-za-ubruse-3

 

Mini držač sa centralnim izvlačenjem koji ima Elevation Design tehnologiju, predstavlja sjajno rešenje za radna okruženja u kojima je neophodno brisanje ruku kao i nekih površina. Neometani protok listova ubrusa omogućava korisnicima da uzmu potrebnu količinu kako bi obrisali ruke. Dizajn mu je moderan i funkcionalan, a činjenica da može da se rukuje sa jednom rukom čini ga jednostavnim za upotrebu. Nema potrebe da korisnici diraju dispanzer, pa je na taj način povećan nivo higijene. Ovaj držač sadrži i mehanizam blokade koji kontroliše zloupotrebu.

 

 

Dispanzer za rol ubrus Autocut Tork

najbolji-zidni-drzaci-za-ubruse-4

 

 

Držač za ubruse u rolni sa senzorom omogućiće vašim gostima najbolje iskustvo u sušenju ruku. Stvaranje lepog izgleda u toaletu veoma je važno, jer ljudi na to obraćaju pažnju. Ovaj držač ima sistem za doziranje bez dodira i po principu jedan po jedan, što samnjuje potrošnju a povećava nivo higijene. Podesivost dužine ubrusa omogućava vam da sami izaberete dimenzije ubrusa koji odgovaraju vaše načinu rada. Održavanje je veoma jednostavno uz LED indikator za dopunu, koji pokazuje kada je potrebno dopuniti rolnu.

 

Za koji god držač za ubruse da se odlučite u širokoj ponudi Hygiene Pro Team – a, nećete da pogrešite. Učinkovitost i praktičnost ovih proizvoda čini ih veoma rasprostranjenim što mnogo govori o kakvoj kvaliteti se radi. Obezbedite i vi vašim gostima higijenu kakvu zaslužuju, jer će oni to znati da vrednuju.

 

 

V.R.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE