Gde pohađati najbolji kurs za frizera u Beogradu?

Kada donesete odluku da želite da budete sjajan frizer sa prepoznatljivim imenom i fenomenalnim načinom rada, vreme je da odlučite gde pohađati najbolji kurs za frizera u Beogradu. Svesni smo da ih ima mnogo i da je teško sa sigurnošću odlučiti se za nekoga, međutim, renomirano ime Panjković već godinama unazad govori samo za sebe. Odlikuje ga profesionalizam, veliki rad i trud, kao i kvalitet s obzirom da je i dalje u samom vrhu ove oblasti.

 

Najbolji kurs za frizera

 

Ispred ovog prepoznatljivog brenda stvorena je Akademija Panjković koja nudi najbolji kurs za frizera u našoj zemlji. Smislena, korisna i sadržajna edukacija iz oblasti muškog i ženskog frizera, razlog su uspešnosti polaznika ovog kursa. Jeste li znali da je frizer jedno od najtraženijih zanimanja kod nas koje je veoma dobro plaćeno? To znači da ima dosta nekvalifikovanih frizera koji ne mogu da pronađu posao, jer nisu pohađali dobru školu ili dobar kurs za frizera, koji bi dobrineo njihovoj boljoj karijeru. Zato je sada vreme da poboljšate svoje znanje iz ove oblasti ili da se prvi put upoznate sa magijom ovog zanata.

 

gde-pohadjati-najbolji-kurs-za-frizere-u-beogradu-2

 

Kurs za frizera namenjen je svim osobama koje su vredne i koje žele da trudom i predanim radom stignu do najboljih rezultata. Trajanje kursa je 6 meseci, a predavanja i obuke su svakog radnog dana od ponedeljka do petka. Akademija se nalazi u centru Beograda, udaljena oko 100 metara od Slavije. Ukoliko živite u nekom drugom mestu i potreban vam je smeštaj tokom trajanja kursa, Akademija Panjković ima nekoliko preporuka u blizini škole. Pored testova za proveru znanja, tu je i polaganje završnog ispita, posle kojeg možete da dobijete i sertifikat sa kojim možete da se zaposlite i u inostranstvu. Zar to nije sjajno?

 

Velik broj studenata koji su završili kurs za frizera u akademiji, danas veoma dobro zarađuju, imaju svoje frizerske salone ili su postali mnogo bolji i traženiji frizeri. Sa kompletnim znanjem koje su poneli mogli su da biraju svoje sledeće korake u karijeri. S obzirom da se, pored tehničkih stvari i prakse, u akademiji detaljno radi iz oblasti komunikologije i psihologije, uspeh je nezaobilazan. Praksa se radi na živim modelima a postoji mogućnost i učestvovanja na modnim događajima.

 

gde-pohadjati-najbolji-kurs-za-frizere-u-beogradu-3

 

Neprekidnim usavršavanjem, napredovanjem i praćenjem najnovijih trendova, članovi tima Akademije Panjković obogaćuju svoj nastavni plan i program kako bi svojim polaznicima pružili bogato i raznoliko iskustvo koje stiču godinama. Stoga, ako se osećate da je ovo vaš poziv, da ste sposobni, komunikativni, spremni da napredujete i da radite dobro plaćen posao, nemojte da oklevate.

 

Upišite kurs za frizera na akademiji i više nećete morati vi da tražite posao, nego će vas početi da traže respektabilni frizerski saloni. Tada ćete moći da pokažete svoje znanje i veštine, i na taj način obezbedite sebi perspektivnu budućnost.

 

V.R.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE