Rafting na Tari kao nezaboravna avantura

Jeste li ikada pomislili da je rafting na Tari kao nezabravna avantura za vas? Ukoliko niste, vreme je da saznate nešto više o ovoj uzbudljivoj disciplini. Rafting se smatra jednom od ekstremnijih aktivnosti na otvorenom, koje svaki zaljubljenik u sport i pustolovinu može da isproba. Ovaj avanturistički vid aktivnosti veoma je dinamičan jer ga vode struja i turbulencije u vodi. Cilj raftinga je prolaziti kroz brzake i uzburkane vode, prolazeći preko malih padova, osećati sve od euforije do potpune smirenosti, a sve u sigurnim rukama bez prevrtanja.

 

Rafting na Tari

 

Mnogo je razloga zašto biste trebali da probate rafting na Tari, a jedan od njih je da se suočite sa izazovom da ostanete u svom čamcu i da uspešno prođete brzake. Za to će vam biti potrebna dobra koncentracija i fokus prilikom veslanja, ali nemojte da brinete. Pre raftinga proći ćete potrebnu obuku, a profesionalni veslači iliti skiperi koji vode celu aktivnost su iskusni i pouzdani, tako da znate da ćete biti u sigurnim rukma. Dobićete i svoju opremu kao i zaštitno odelo, tako da nemate razloga za brigu.

 

rafting-na-tari-kao-nezaboravna-avantura-2

 

Drugi razlog zašto je rafting na Tari je uzbudljiv je taj što možete ići sa drugim ljudima koji imaju sličan način razmišljanja. Vaši prijatelji ili drugi saputnici, mogu da vam pomognu u suočavanju sa izazovima raftinga. Da bi ova aktivnost bila uspešna, vi i ostatak tima biste trebali da imate dobru komunikaciju kako biste što bolje prošli brzake. Na taj način ćete da izbegnete prepreke, a osim toga, zajednički rad na postizanju jednog zajedničkog cilja, jača vezu između članova tima.

 

Rafting na Tari je odlična aktivnost na otvorenom, jer se povezujete sa okolišem. Nema boljeg treninga od onog sa prirodom. Prizori netaknute prirode koja oduzima dah svojom lepotom, moći ćete da vidite i doživite samo iz tog ugla. Kristalno čista i pitka reka Tara, omogućiće da vam ovo iskustvo ostane kao jedno od najlepših u životu.

 

rafting-na-tari-kao-nezaboravna-avantura-3

 

Smeštaj za rafting bi trebao da bude podjednako dobar i da ispuni sva vaša očekivanja, zar ne? Kamp Rajska rijeka nalazi se na idealnoj lokaciji za rafting – poslednjih 15 kilometara koji su i najatraktiniji deo. Rajska rijeka okružena je prirodnim lepotama, daleko od svake užurbanosti i prilagođena svima za ugodan boravak. Smeštaj je opremljen po poslednjim standardima u kojem možete da uživate u specijalitetima vrhunske lokalne kuhinje i da se opustite uz domaću rakiju.

 

Uz ove uzbudljive razloge, svakako biste trebali da isprobate ovaj sport koji podiže adrenalin na maksimum. Povedite svoje najbliže prijatelje, članove porodice ili sportske partnere sa sobom, i pripremite se da uživate u raftingu. Celo vaše telo i vaš um biće razrađeni, jer ta koordinacija je povezana i radi za vas. Dođite da probate rafting na Tari jer osećaj pobede nad savladanom rekom, bi trebalo svako da doživi.

 

V.R.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE