Kurs za frizera akademije Panjković

Kurs za frizera akademije Panjković nudi profesionalnu obuku za frizera koja vam, nakon uspešno savladane teorijsko-praktične nastave, položenih testova i završnog ispita, obezbeđuje sertifikat koji važi i u inostranstvu. Panjković akademija je mesto u kome ćete tajne fizerskog zanimanja savladati u okruženju  koje ne samo da edukuje, već i izuzetno posvećeno podržava i ohrabruje svoje polaznike da, na najbolji mogući način, ostvare svoj pun potencijal.

Kurs za frizera akademije Panjković namenjen je novim polaznicima (početnicima, bez prethodnog obrazovanja i iskustva u frizerskom zanimanju), svršenim učenicima (koji žele da dodatnim učenjem steknu pravo na polaganje ispita i dobijanje sertifikata), profesionalnim frizerima (koji su već uspešni u svom poslu, ali ne poseduju odgovarajući sertifikat), kao i frizerima koji žele da unaprede svoja znanja i veštine ili karijeru nastave u inostranstvu za šta im je neophodan validan sertifikat. Polaznici kursa za frizera akademije Panjković ne mogu biti mlađi od 15 godina, dok gornja starosna granica ne postoji.

Kurs za ženskog frizera traje 6 meseci, a kurs za muškog frizera 5 meseci. Nastava se odvija 5 dana nedeljno (uobičajno 3-4 sata u danu), od ponedeljka do petka, dok je vikend slobodan. Ukoliko ste ambiciozni i ne želite da propustite nijednu priliku da napredujete, na raspolaganju vam je i mogućnost dobrovoljne prakse u profesionalnom salonu Panjković.

Kurs za nadogradnju kose, kao i kurs za šminkera traju 2 meseca, a nastava se odvija dva puta nedeljno. Još jedna izuzetna mogućnost koju akademija Panjković pruža svojim studentima je i ta da, ukoliko želite, možete istovremeno pohađati i nekoliko ili čak sve profesionalne kurseve koji se na akademiji organizuju.

Važno je naglasiti i da kurs za frizera akademije Panjković, kao i ostali kursevi koji se ovde organizuju, podrazumeva: stručnu obuku koju izvode vrhunski visokokvalifikovani profesionalci, rad na živim modelima, rad sa najmodernijom profesionalnom kozmetikom, priborom i alatom, izdavanje sertifikata (koji se može nostrifikovati i važiti u inostranstvu), dobijanje preporuke, učešće na modnim eventima, a za najbolje studente otvorena je i mogućnost zaposljenja u frizerskom salonu Panjković.

KURS ZA FRIZERA CENA 

Pretpostavljamo da biste želeli i da se informišete o tome kolika je kurs za frizera cena. Kao i u svim drugim sferama, i u oblasti profesionalne frizerske edukacije, cene donekle variraju, ali mi ćemo se pozabaviti samo najboljima u svom poslu, sa čijim smo vas metodama rada i višedecenijskim uspešnim rezultatima upoznali.

Kada je akademija Panjković u pitanju, kurs za frizera cena je sledeća:

  • kurs za ženskog frizera, 245 eur mesečno (trajanje 6 meseci)
  • kurs za muškog frizera, 200 eur mesečno (trajanje 5 meseci)
  • kurs za nadogradnju kose, 350 eur (cena kompletnog kursa)
  • individualni kurs za frizera (samo vi i Miki Panjković, za tačnu cenu kontaktirajte Panjković akademiju)
  • kurs za šminkera, 550 evra, (cena kompletnog kursa, što podrazumeva: kompletnu obuku, paket profesionalne šminke za svakog učenika, kao i izdavanje sertifikata)

Učite od najboljih, pozovite +381 63 60 80 93 i napravite prvi korak ka uspehu na akademiji Panjković!

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE