Mikus vending aparati za savršenu šoljicu kafe

Mikus vending aparati idealni su za savršenu šoljicu kafe gde god da se nalazite. Odaberite prave stvari i ulepšajte sebi dan autentičnim ukusima kafe koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Mikus vending aparati nastali su sa željom da svima onima koji nemaju previše slobodnog vremena priušte kafane napitke koji će vas oraspoložiti i razbuditi baš u trenucima kada je to neophodno.

Vending aparati zauzeli su posebno mesto u našim životima, narolito na mestima gde je veća koncentacija ljudi. To su najčešće velike kompanije, firme, čekaonice, autobuske i železničke stanice, i druga mesta. Vending aparati funkcionišu tako što vi ubacite novac, ključ ili karticu, odaberete željeni proizvod i sačekate nekoliko sekundi kako biste dobili svoju kafu.

U pitanju je jako jednostavna upotreba, a što se plaćanja tiče, Mikus kompanija vam nudi razičite načine plaćanja – tradicionalni i moderni. Tradicionalan način plaćanja podrazumeva novac, dok je moderan način plaćanja obuhvatio posebne ključiće i kartice koje dobijaju zaposleni.

VENDING APARATI

Vending aparati
Vending aparati

Vending aparati učiniće svaki dan jednostavnijim i prijatnijim. Mikus kompanija u svojoj ponudi obezbedila sam je espresso kraći ili produženi, kapućino, caffee latte, produženi espresso sa mlekom, kraći espresso sa mlekom, tople čokolade, vodu za čajeve, itd. Ono što je najbolje od svega, jeste činjenica da je Mikus kompanija brinula o svemu, tako da će njihovi zaposleni dolaziti redovno da čiste aparate, popravljaju ih i dopunjuju, i to potpuno besplatno.

Uživaćete u svežini svih ukusa i kvalitetu jer je kompanija Mikus odabrala za svoje vending aparate najpoznatije brendove koje sigurno obožavate. Pored vending aparata za kafu postoje i vending aparati za snackove i hladne napitke, važno je samo da odaberete onaj pravi.

Spremite se za svaki novi radni dan sa osmehom na licu i uživajte u lepoti ukusa koje vam obezbeđuje Mikus kompanija.Porućite vaš vending aparat pozivom na broj 065/836-5432 ili pišite putem mail-a office@mikus.rs.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE