Postanite profesionalni ženski frizer u Beogradu

Postanite profesionalni ženski frizer u Beogradu i neka svi prepoznaju vaš talenat. Obezbedite sebi siguran put do uspeha uz najbolji kurs za frizera koji će vam obezbediti kompletno znanje. Savladajte sve tehnike najtraženijeg zanata u svetu i izgradite brend za sebe.

Ako ste rešili da se oprobate u svetu frizera, ovo je prava prilika da naučite sve što vam je važno da biste postali jedni od najboljih. Akademija Panjković je prestižna frizerska akademija koja vam garantuje put do vrha.

Kao jedna od vodećih u Srbiji, akademija Panjković preneće vam svo svoje znanje i umeće kako biste se šro pre osamostalili i pokazali svoj talenat na pravi način. Naučićete sve najne vrhunskih frizera i naučićete da obožavate svoj posao.

 

KURS ZA FRIZERA

 

kurs za frizera

 

Kurs za ženskog frizera trenutno je najtraženiji i najpopularniji kurs koji zahteva isključivo vašu želju za usavršavanjem. Ako želite da budete drugačiji od drugih, obezbedite sebi kurs za frizera koji će vam obezbediti temeljnu edukaciju.

Akademija Panjković posvećuje se maksimalno svm svojim polaznicima, a onima koji žele maksimalnu posvećenost predavača, tu je individualni kurs za frizera. Miki Panjković, profesionalac u svom poslu u dogovoru sa vama organizovaće kurs 1 na 1 gde će biti posvećen isključivo vama i vašem učenju.

Profesionalni ženski frizer u Beogradu danas je veoma cenjen, naročito nakon završetka akademije Panjković. Miki je svoje znanje doneo iz Amerike, gde je pohađao najprestižnije kurseve za frizera i rešio da donese frizerske inovacije u Srbiju. To mu je pošlo za rukom zbog čefa je danas prvi na listi kada je nega lepote u pitanju.

Veliki broj onih koji su završili ženski kurs za frizera kod njega, danas imaju svoje salone i izgrađeno ime. Ukoliko i vi maštate o istom, vreme je da napravite korak ka realizaciji.

 

kurs za frizera

 

Šta podrazumeva kurs za ženskog frizera u akademiji Panjković?

 

  • Stručna obuka
  • Rad na klijentima – modelima
  • Rad sa profesionalnim priborom i alatom
  • Profesionalna kozmetika
  • Testovi za proveru znanja
  • Polaganje završnog ispita
  • Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu
  • Preporuka  za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju
  • Omogućavamo učešće na modnim eventima

 

 

Kurs za ženskog frizera traje 6 meseci i ceo kurs je osmišljen tako da na jednostavan nalčin razumete svaki segment učenja. Pored učenja, uživaćete u zanimljivom druženju, razmenjivanju iskustva i upoznaćete ljude koji dele ista interesovanja kao i vi.

Obezbedite sebi put ka uspehu i upišite akademiju Panjković ukoliko želite da budete najbolji frizer u Srbiji, ali i van granica nje.

 

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE