Rafting Tara – sezona 2023. startuje

Vest da rafting Tara – sezona 2023. startuje za nekoliko dana, tačnije 15. aprila, sa oduševljenjem je dočekana kod svih ljubitelja ovog sjajnog adrenalinskog sporta.

Iz najboljeg rafting kampa Rajska rijeka stiže potvrda da su spremni da dočekaju prve goste i da ih sa nestrpljenjem iščekuju. I mi sa podjednakim nestrpljenjem čekamo da se ponovo družimo u omiljenom kampu sa najgostoljubivijim domaćinima. Nestrpljivi smo da ponovo stvaramo nove uspomene i ispišemo nova poglavlja u knjizi naših najlepših iskustava, među kojima se rafting Tara nalazi na najvišem mestu.

Odbrojavamo dane da nas sjajni skiperi kampa Rajska Rijeka povedu u nove avanture i druženja sa moćnom gorskom lepoticom Tarom. Uželeli smo se njenih brzaka, čudesnih bukova, veličanstvenih vodopada, grandioznih planina i smaragdno zelene boje vodenog prostranstva. Mi smo deo one ekipe kojima je rafting Tara ušla u krv i postala redovna aktivnost, koju iz godine u godinu, sa sve većom strašću ponavljamo.

Svaki novi odlazak znači novo, drugačije iskustvo, novo uzbuđenje i novo oduševljenje, kakvo u čoveku samo rafting Tara može da izazove. Rafting Tara je čudesna avantura koje se ne možete zasititi. Ona vas svakog puta nagradi nekim novim otkrićem i još lepšim prizorima i doživljajima.

Priželjkujete li i vi adrenalin, uzbuđenje i nove avanture u 2023. godini? Ukoliko je odgovor potvrdan i planirate neko putovanje uskoro, preporučujemo da vaš izbor bude rafting Tara. Priuštite sebi jedinstveno iskustvo prolećnog rafting jer je u ovom periodu voda brža i viša. Samim tim veće je i uzbuđenje prilikom spusta.

Ne čekajte dugo, već što pre rezervišite mesto za sebe i svoju ekipu. Rafting Tara i kamp Rajska Rijeka Vas očekuju!

Ukoliko se odlučite za vikend otvaranja, učestvovaćete u tradicionalnom Vaskršnjem raftingu. Možda se tada i sretnemo, sprijateljimo i zajedno družimo.

ZAŠTO DA ODABERERETE RAFTING KAMP RAJSKA RIJEKA

Ako se pitate zašto da odabererete rafting kamp Rajska Rijeka, odgovor je jednostavan i glasi – zato što su najbolji!

Ovaj sjajni rafting centar je stekao odličan ugled i reputaciju jer zaista nudi vrhunski kvalitet usluge u svakom pogledu. Smeštaj, hrana, dopunske aktivnosti, skiperi, oprema, ljubaznost… svaka od ovih komponenti, po mišljenju većine, zaslužuje ocenu 10.

Smeštaj je izuzetan – komforan, čist i udoban, a ono što posebno oduševljava je njegova autentična rustičnost. Svaka soba ima grejanje i opremljena je svim neophodnim elementima za boravak.

Šta reći za hranu, osim da će vas oduševiti neponovljivi ukusi lokalnih specijaliteta. Uživaćete u svakom zalogaju, a najveći problem će vam biti koju đakoniju pre da isprobate. Naravno, posle boravka u prirodi i celodnevne aktivnosti, uz ukusnu hranu najbolje se slaže čašica kvalitetne domaće rakijice.

Ljubaznost domaćina i kompletnog tima rafting kampa Rajska rijeka je takva da smo sasvim sigurni da ćete ih doživeti kao istinske prijatelje ili članove porodice, sa kojima delite one neke posebne trenutke u životu.

Skiperi u Rajskoj rijeci su vrhunski profesionalci, koji će učiniti da vam rafting Tara bude bezbedno i nezaboravno iskustvo. Odrasli na reci Tari, svoje veštine su potvrdili i zvaničnom edukacijom i dobijanjem međunarodne licence za skipere na divljim vodama. Čak i ukoliko ste rafter bez iskustva, oni će vas upoznati sa osnovnim pravilima i bez problema provesti kroz ovu ekstremnu avanturu.

Moderna i atestirana rafting oprema je ono čime Rajska Rijeka raspolaže i što daje na korišćenje svojim gostima. Dakle, još jedna stavka o kojoj vi ne morate brinuti. Oprema je obezbeđena, gosti je zadužuju prilikom polaska na spust i razdužuju po završetku istog.

Kada se rafting Tara završi, možete se opustiti na plaži ili bazenu u okviru kampa, a možete se i družiti sa, uvek dobro raspoloženom, ekipom ostalih gostiju. Takođe, ukoliko ste zainteresovani za dodatne avanture, vodiči će vas povesti u nove outdoor pohode, kao što su: zip line, jeep safar, planinarenje, kanjoning, jahanje konja, vožnja kvadova i još mnogo toga.

Rafting kamp Rajska rijeka možete kontaktirati putem broja +387 66 930 940, a možete im i pisati putem mail-a info@rajskarijeka.com

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE