Najbolji vending automati u 2023. godini

Najbolji vending automati u 2023. godini koji se mogu naći na domaćem tržištu su vending automati iz ponude renomirane domaće kompanije Mikus.

Sa gotovo dve decenije dugom tradicijom poslovanja, vođen misijom koja podrazumeva kombinaciju kvaliteta usluga i uvažavanja želja korisnika, Mikus je postao jedno od vodećih preduzeća u Srbiji kada su u pitanju vending automati, odnosno automati za samoposluživanje.

U samom imenu kompanije sadržana su i osnovna načela njenog poslovanja:

M – Maksimalna fleksibilnost u oblicima saradnje!

I – Izbor raznovrsnih automata i proizvoda!

K – Konkurentne cene!

U – Usluga kvalitetna i efikasna!

S – Savremen način pripreme i plaćanja napitaka!

Kompanija Mikus koristi aparate najrenomiranijih italijanskih proizvođača kao što su: Necta, Bianchi i Saeco.

Najbolji vending automati u 2023. godini iz njihove raznovrsne ponude mogu se podeliti u dve grupe:

Automati za kafu i tople napitke

Automati za hladne napitke i snack proizvode

VENDING AUTOMATI ZA KAFU I TOPLE NAPITKE

Mikus vending automati za kafu i tople napitke idealni za svako mesto na kome je potrebno obezbediti  brzu, preciznu i ukusnu pripremu kafe. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i jednostavnom dizajnu, lako se održavaju i energetski su efikasni. Mikus vending automati za kafu i tople napitke su takođe i estetski izuzetno dizajnirani, tako da predstavljaju sjajan dodatak svakom prostoru u kome se nalaze.

Predstavljamo nekoliko najpopularnijih modela, a kompletnu ponudu kada su Mikus vending automati za kafu i tople napitke u pitanju, možete pogledati ovde.

Bianchi Lei 400

Ovaj vending automat za kafu i tople napitke nudi savršeno iskustvo ukusa uz jednostavnu upotrebu i inovativan interfejs. Bianchi Lei 400 je kapaciteta 400 šolja. Može da napravi 23 različita napitka, uključujući espreso, kapućino, čaj i čokoladu. Jedna od najvećih prednosti ovog automata je mogućnost personalizacije odabranih pića. Izbor napitaka se vrši putem touch tastera koji su osvetljeni pozadinskim osvetljenjem.

Necta Concerto

Necta Concerto je samouslužni automat za kafu i tople napitke na bazi kafe u zrnu, instant kafe, mleka, čokolade i čaja. Poseduje mogućnost odabira 18 različitih toplih napitaka. Kapaciteta je 500 šolja.

Karakteriše ga elegantan dizajn u kombinaciji crne i srebrne boje sa LED panelom. Omogućava instalaciju do 3 posebna sistema za plaćanje.

Necta Concerto Lavazza

Necta Concerto Lavazza je vending automat za kafu i tople napitke na bazi kapsula, kafe u zrnu, instant kafe, mleka, čokolade i čaja. Sinonim je za kvalitet sa izborom između kapsula i kafe u zrnu. Pruža mogućnost izbora 18 različitih napitaka.

Savršen je izbor za preduzeća i javna mesta srednje veličine.

VENDING AUTOMATI ZA HLADNE NAPITKE I SNACK PROIZVODE

Mikus vending automati za hladne napitke i snack proizvode jedistveni su i prepoznatljivi po vrhunskom kvalitetu i odličnim performansama. Nude širok izbor proizvoda, lako se čiste, održavaju i pune, a takođe su i energetski efikasni.

Izdvajamo nekoliko popularnih modela, a kompletnu ponudu kada su Mikus vending automati za hladne napitke i snack proizvode u pitanju, možete pogledati ovde.

Vendo G-Drink

Vendo G-Drink je jedan od najboljih vending automata za hladne napitke. Njegov ogroman uspeh na tržištu potiče od savršenog spoja japanske najsavremenije tehnologije i italijanske izrade.

Mehanizam isporuke (robot) je veoma jednostavan, ali izuzetno precizan i pouzdan. Japanski dizajniran robot (hvatač) pažljivo izračunava sve potrebne mehaničke pokrete pre nego što odabere proizvod i isporuči ga na najprecizniji način.

Proizvodi se u nekoliko varijacija, koje se razlikuju po kapacitetu i dodatnim funkcijama.

Necta Samba

Necta Samba, automat za distribuciju hladnih napitaka i snack proizvoda odlikuje inovativna tehnologija u kombinaciji sa elegantnim dizajnom.

Omogućava širok asortiman i fleksibilan raspored proizvoda koji moze da sadrži: grickalice, svežu hranu, limenke i boce. Patentiran sistem za doziranje obezbeđuje sigurnu isporuku čak i najosetljivijih proizvoda. ETL sistem nudi dodatne pogodnosti u funkcionalnosti, komunikaciji, lakoći i brzini kojom klijenti mogu da komuniciraju sa automatom.

Necta Tango

Necta Tango, automat za distribuciju hladnih napitaka i snack proizvoda, nudi fleksibilnost u ponudi, koja može sadržati grickalice, svežu hranu, konzerve i flaše. Odlikuje ga optimalna vidljivost ponuđenih proizvoda, kao i velika efikasnosti uz malu potrošnju električne energije.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE