Škola za frizera Akademije Panjković – centar za edukaciju profesionalnih frizera

Decenijama unazad, škola za frizera Akademije Panjković važi za najbolji centar za edukaciju profesionalnih frizera u regionu. Osnovana pre više od 20 godina, postala je sinonim za vrhunsko obrazovanje i kvalitetnu uslugu. Smatra se jednom od najpoznatijih i najuspešnijih obrazovnih institucija, iz koje su izašle brojne generacije sjajnih frizerskih profesionalaca.

Škola za frizera Akademije Panjković je zvaničan deo obrazovnog sistema Republike Srbije. Ovaj podatak je jako važan jer to znači da su nastavni programi akreditovani i verifikovani od strane nadležnih institucija. Takođe, to je i garanacija da je sertifikat, koji dobijate po završetku školovanja, priznat i to ne samo u zemlji, već i u inostranstvu. Dakle, bilo da karijeru želite da razvijate u domovini ili negde u dalekom svetu, u rukama ćete imati priznatu i izuzetno cenjenu diplomu, koja će vam otvoriti mnoga vrata.

Nema sumnje da, ukoliko želite da uplovite u profesionalne frizerske vode, najbolje mesto da načinite prvi korak na tom putu je upravo škola za frizere Akademije Panjković. U ponudi su akreditovani programi teorijske i praktične nastave u oblastima: ženski frizer, muški frizer i nadogradnja kose.

Škola je otvorena za polaznike svih generacija. Gornja starosna granica za upis ne postoji, jedini uslov je da je student bude stariji od 15 godina. Takođe, škola za frizera Akademije Panjković upisuje kako apsolutne početnike, bez prethodno stečenih znanja i iskustava u frizerskom poslu, tako i svršene učenike frizerskih škola bez iskustva. Školu, takođe, mogu pohađati i frizeri koji su već u poslu, ali žele da steknu sertifikat ili se upoznaju sa najnovijim frizerskim tehnikama i trendovima.

Uz vrhunski program obuke, škola za frizera Akademije Panjković nudi i podršku prilikom zapošljavanja nakon završetka školovanja. Pored preporuke koju studenti dobijaju, u saradnji sa najboljim frizerskim salonima, škola vam može pomoći da pronađete posao koji odgovara vašim potrebama i ciljevima. Ukoliko odlučite da započnete samostalnu karijeru, možete računati na pomoć i podršku kompletnog Panjković tima.

NAJBOLJA ŠKOLA ZA FRIZERA BEOGRAD

Najbolja škola za frizera Beograd smeštena je na odličnoj lokaciji, tako da studenti lako mogu doći na predavanja, bez obzira iz kog pravca grada dolaze. Moderno dizajniran i opremljen prostor škole nalazi se u stogom centru, na adresi Njegoševa 43, svega 100 metara udaljen od Slavije.

Čim zakoračite u prostorije škole Panjković, osetićete atmosferu u kojoj vlada timski i prijateljski duh. Polaznici ističu da je ovo izuzetno važno jer se u takvoj atmosferi osećaju prijatno i opušteno, što u velikoj meri olakšava učenje i praktično savladavanje frizerskih tehnika i metoda.

Posebno naglašavaju činjenicu da predavači, koji su vrhunski fizerski profesionalci, nisu skoncentrisani isključivo na prenošenje znanja, već da kod učenika podstiču i kreativnost i samopouzdanje. To je još jedan od brojnih razloga zašto se smatra da je ovo najbolja škola za frizera Beograd.

Kada je najbolja škola za frizera Beograd u pitanju, nastavni program, sačinjen od teorijskog i praktičnog dela, ispunjava najviše evopske standarde u frizerskoj industriji. Izuzetno sadržajan, učenicima pruža mogućnost da savladaju kako osnovne, tako i vrhunske frizerske tehnike i upozanju se sa najmodernijim svetskim trendovima.

S obzirom na to da se frizerska profesija zasniva prvenstveno na praktičnom radu, program školovanja podrazumeva značajan naglasak na praktičnom učenju. Praktični deo nastave se odvija u Panjković frizerskom salonu, što znači da se radi direktno sa klijentima i modelima, sa profesionalnim frizerskim priborom i najkvalitetnijim materijalima.

Pored osnovnih programa edukacije i obuke za frizera, škola za frizera Akademije Panjković nudi i različite osnovne i specijalizovane, kao i kurseve i seminare za usavršavanje već stečenih znanja i veština. Kursevi se organizuju tokom cele godine i obuhvataju najnovije trendove i tehnike u frizerskoj industriji. Takođe, škola nudi i mogućnost individualne edukacije, 1 na 1 sa Mikijem Panjkovićem, koja je prilagođena individulanim potrebama pojedinca.

Za sva pitanja, detaljne informacije o programu školovanja i terminima upisa, pozovite +381 63 60 80 93.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE