Škola za frizera Panjković – učite od profesionalaca

Škola za frizera Panjković je najbolje mesto na kome tajne frizerske profesije možete da učite od profesionalaca, istinski posvećenih edukaciji studenata. Panjković tim predavača čine profesionalni frizeri sa bogatim iskustvom, koji su istovremeno i zaljubljenici u svoju profesiju, spremni da svoja znanja, tehnike i veštine prenesu novim generacijama.

Svesni da je za ostanak na vrhu i uspešnu karijeru neophodno neprestano usavršavanje i praćenje savrmenih trendova i sami se neprekidno edukuju i nadograđuju svoje umeće.

Ukoliko se dvoumite da li je škola za frizera pravi izbor za vas jer niste sigurni da posedujete dovoljno talenta i kreativnosti za bavljenje ovom profesijom, na Panković akademiji kažu da to ne treba da vas brine. Upornost, istrajnost, iskrena želja i posvećenost, uz podršku iskusnih profesionalaca, učiniće da postignite sve, čak i ono što vam se može učiniti kao nemoguće.

Škola za frizera Panjković ima status priznatog organizatora obrazovanja odraslih. Od strane državne Agencije za kvalifikacije kvalifikacije akreditovan je program teorijske i praktične nastave iz oblasti: ženski frizer, muški frizer i nadogradnja kose.

Obzirom da je zanimanje frizer u celom svetu univerzalno i da karijeru, po završetku školovanja, možete graditi i u inostranstvu, od velikog značaja će vam biti i sertifikat koji na akademiji Panjković dobijate i koji je validan i u inostranstvu.

NAJBOLJA ŠKOLA ZA FRIZERA U BEOGRADU

Višedecenijko postojanje, nebrojene generacije svršenih polaznika koji su ostvarili uspešne karijere i izuzetan ugled škole u regionu, samo su neki od brojnih razloga zbog kojih se smatra da je najbolja škola za frizera u Beogradu upravo Panjković akademija.

Nastavni program teorijske i praktične obuke studenata, usklađen sa najvišim evropskim standardima, baziran je na vrhunskim znanjima i tehnikama Mikija Panjkovića, sticanim u najuglednijim školama širom Evrope i Amerike. Program je izuzetno bogat i sadržajan, sa posebnim naglaskom na praktičnom delu nastave koji se sprovodi na klijentima i modelima.

Najbolja škola za frizera u Beogradu smeštena je u samom centru naše prestonice, u Njegoševoj ulici 43, na svega 100 metara udaljenosti od Slavije, što je čini lako dostupnom lokacijom odakle god da dolazite na predavanja.

Prijatna i pozitvna, timska atmosfera i moderno uređen prostor učiniće da u vašoj edukaciji dodatno uživate i lakše usvajate nova znanja. Rad sa klijentima u profesionalnom salonu, uz korišćenje najkvalitetnije kozmetike i materijala, kao i profesionalnog frizerskog pribora i alata, dodatno će uticati na vašu spremnost da, po završetku školovanja, budete spremni za samostalan rad.

Za sva pitanja, detaljne informacije o programu školovanja i terminima upisa, kontaktirajte Panjkovć akademiju putem broja +381 63 60 80 93.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE