Zašto su produžni kablovi sastavni deo svakog doma

U savremenom svetu, u kome svakodnevno koristimo veliki broj električnih uređaja, sasvim je jasno zašto su produžni kablovi sastavni deo svakog doma, kao i svakog poslovnog prostora. Naime, utičnice u zidu najčešće nisu dovoljne da u njih možemo priključiti sve potrošače koje koristimo, a neretko su i  dosta udaljene od mesta na kojima nam se uređaji nalaze. U svim ovim situacijama najbolje i najčešće rešenje su svakako produžni kablovi.

Produžni kabl je odavno postao izuzetno korisna i neophodna stvar u svakom domu i radom prostoru. Ovaj jednostavni uređaj omogućava istovremeno povezivanje većeg broja električnih uređaja u isti izvor napajanja, bez obzira na njihovu namenu, funkcionalnost, veličinu i udaljenost u prostoru.

Zahvaljujići produžnim kablovima ne moramo birati da li ćemo, na primer, uključiti veš mašinu, peglu ili televizor, računar, štampač ili klima uređaj, već istovremeno možemo imati uključene u napajanje sve uređaje koje svakodnevno koristimo.

Prvi razvodnik sa više utičnica, odnosno prvi produžni kabl, koji se na tržištu pojavio 1972. godine, izum je inžinjera Petera Talbota. Iako njegov izum nije blagovremeno patentiran, te za njega izumitelj nije dobio priznanje ni nagradu, produžni kablovi su postali nadaleko poznati, nezaobilazni i neophodni uređaji koji se koriste u čitavom svetu.

Danas su produžni kablovi dodatno unapređeni u odnosu na prvobitni model i dostupni su u izuzetno raznovrsnom asortimanu. Prozvode se u različitom dizajnu, sa različitim brojem utičnica koji se na njima nalaze, sa različitim dužinama kablova, bez ili sa uključenim dodatnim funkcijama, kao što su: prekidač za uključivanje i isključivanje struje, svetlosni indikator, zaštita od prenapona i druge korisne funkcije.

NAJBOLJI PRODUŽNI KABLOVI

Najkvalitetniji i najbolji produžni kablovi uvek treba da budu vaš izbor prilikom kupovine ovog uređaja. Uupotreba proizvoda sumnjivog ili neproverenog porekla i kvaliteta može dovesti do kvara priključenih uređaja, pa čak i do toga da se produžni kabl lošeg kvaliteta i zapali zbog preopterećenja snagom priključenh potrošača.

Najbolji produžni kablovi na domaćem tržištu, koji poseduju sertifikat, garantuju dugotrajnost, vrhunski kvalitet, bezbednost i ispravan rad vaših električnih uređaja, mogu se, po povoljnim cenama, pronaći u bogatom i raznovrsnom proizvodno-prodajnom programu poznate beogradske kompanije Mak Trade.

Upoznajte se sa njihovom fanastičnom ponudom u Mak Trade online shop-u i odaberite odgovarajući proizvod. Možete ih posetiti i u Mak Trade maloprodajnim objektima ili kontaktirati putem broja telefona 011/3531-700.

Profesionalno i ljubazno osoblje stoji vam na raspolaganju za sve potrebne informacije i pomoć pri izboru najadekvatnijeg proizvoda za vaše potrebe.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE