Za magično venčanje na otvorenom – restoran Imperium Hall

Za magično venčanje na otvorenom odaberite restoran Imperium Hall, mesto koje će vam priuštiti i više od obične proslave. Uživajte u svakom trenutku koje donosi vaše venčanje i prepustite se vrhunskoj organizaciji tima Imperium Hall čije će zadovoljstvo biti da vam obezbede sve do najsitnijih detalja. Venčanje je zaista poseban dan za svakoga, i zbog toga je važno da sve bude savršeno i nezaboravno kako biste uživali u svakom trenutku sa vašim najdražima.

Svaka mlada mašta o svom venčanju kao iz bajke, a restoran Imperium Hall je tu da ispuni svaku vašu želju i ponudi vam ambijent koji još nikoga nije ostavio ravnodušnim. Organizacija proslave pre svega zahteva odabir prostora u kojem će se odviti vaše venčanje na otvorenom, zato biramo Imperium Hall, jer je svaki trenutak u ovakvom ambijentu zaista nezaboravan.

VENCANJE NA OTVORENOM

vencanje na otvorenom

Venčanje na otvorenom u restoranu Imperium Hall biće zaista neodoljiv trenutak, posebno zbog magičnog pogleda na reku koji je neizmerno romantičan. Zamislite samo zalazak sunca uz reku i vaše najdraže prijatelje, koji ujedno sa vama uživaju u vašem najlepšem danu.  Ono što čini restoran Imperium Hall posebnim, jeste lokacija i besprekorna organizacija po čemu mnogi pamte ovo mesto.

Tim profesionalaca pažljivo će saslušati vaše ideje i pretočiti ih u realnost, kako bi u potpunosti doprineo da sve izgeda bašonako kako ste zamislili. Kapacitet restorana za venčanje na otvorenom je od  150 do 400 zvanica, što ga čini pogodnim za manje ili veće proslave različitog kapaciteta.

Spoljašnji deo restorana za venčanje na otvorenom možete kreirati po vašoj želji, uz svu prateću dekoraciju koja će učiniti vaš kutak raja zaista magičnim. Uživaćete u povetarcu dok izgovarate vaše sudbonosno „Da“ u ambijentu koji ostavlja bez daha.

Restoran Imperium Hall može se pohvaliti sjajnom uslugom koja će vam biti na raspolaganju u svakom trenutku kada je u pitanju venčanje na otvorenom. Očekuje vas i pažljivo osmišljena ponuda set menija i menija na bazi švedskog stola čiji su ukusi zaista neodoljivi. Odaberite meni po vašem ukusu, a mi vam garantujemo da je svaki meni sačinjen od isključivo svežih i najkvalitetnijih namirnica.

IDEJE ZA VENCANJE NA OTVORENOM

Kada su u pitanju ideje za venčanje na otvorenom, toliko je načina da stvorite ideje koje će ulepšati vaš specijalan dan. Pažljivo osmislite šta vas ispunjava i na osnovu toga kreirajte prostor koji će ispuniti vaša očekivanja. Ideje za venčanje na otvorenom podrazumevaju dekoraciju, muziku i sam koncept cele priče gde ćete se zavetovati na večnu ljubav vašem partneru. Budite kreativni, odaberite muziku koja će doprineti atmosferi i učinite da sve bude baš onako kako se oduvek maštali. Ovaj dan je specijalna prilika da učinite sve po vašoj meri i kreirate svoj mali raj gde će se odviti najlepši trenutak ispunjen ljubavlju i radošću.

Tim organizatorza restorana Imperium Hall je tu da svaku vašu ideju pažljivo sasluša i realizuje je, zato odaberite ovaj magičan restoran sa najlepšim pogledom na reku.

Sve dodatne informacije u vezi datuma i proslava možete saznati pozivom na broj 069/777-552 ili im možete poslati mail  info@imperiumhall.rs.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE