Splav Pristan je sve što vam je potrebno ovog leta

U susret najlepšem periodu godine, naglašavamo vam da je splav Pristan sve što vam je potrebno ovog leta ako želite nezaboravan provod. Nova sezona na reci donosi mnoštvo noviteta i iznenađenja, pa je to ovog puta dobro poznati splav Pristan, koji će ponovo otvoriti svoja vrata za sve zaljubljenike kvalitetnog zvuka i još boljeg provoda.

Splav Pristan najavljuje uzbudljivu sezonu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, zato se dobro pripremite za ono što sledi. Zbog svoje lokacije na 25. maju splav Pristan definitivno predstavlja pravo zadovoljstvo za sve klabere koji će imati priliku da uživaju u melodijama Rnb, Trap I Hip Hop hitova koji će definitivno biti popularni i tokom letnje sezone.

SPLAV PRISTAN BEOGRAD

Splav Pristan Beograd priuštiće vam i više od običnog klubskog provoda, posebno zbog svog autentičnog ambijenta koji je doprineo da ovaj splav dobije epitet jednog od najlepših. Moderno opremljen i prostran, čini se kao odličan za prave letnje žurke koje će trajati do jutra. Za ceo enterijer pobrinuo se studio Autori koji je svojom kreativnošću pružio krajnje šarmantan ambijent koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Za kvalitetan zvuk i najveće hitove biće zadužena dobro poznata imena sa domaće muzičke scene, ali nećemo vam previše tajni odavati jer vas očekuje mnoštvo iznenađenja kada je muzika u pitanju. Još jedan razlog zbog čega je splav Pristan toliko poseban, jeste nestvarno lep zalazak sunca i sam pogled na reku koji pruža posebnu draž celokupnom izlasku ovde.

Ukoliko se odlučite za provod na splavu Pristan, budite sigurni da je to nepogrešiv odabir jer ćete biti deo najbolje atmosfere u gradu. Spremite se za najluđu sezonu, najbolje koktele i provod kakav do sada niste doživeli.

Sve informacije u vezi splava Pristan kao i rezervacije možete dobiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE