Vaš najbolji aerodrom parking

Predstavljamo vam vaš najbolji aerodrom parking koji vam je na raspolaganju prilikom svakog vašeg putovanja avionom. U pitanju je MB Car, sada već čuveni aerodrom parking koji je poslednjih godina postao sve popularnije mesto jer se korisnicima posebno dobala kvalitetna usluga i ljubaznost zaposlenih. U pitanju je parking koji vam nudi mesto za vaše vozilo koliko god je to potrebno. Bilo da putujete 5 ili 15 dana, aerodrom prking MB Car je tu da brine o vašem vozilu u svakom trenutku.

AERODROM PARKING BEOGRAD

aerodrom parking beograd

MB Car aerodrom parking Beograd pobrinuće se da vaše vozilo bude sigurno, a pored toga i sređeno nakon što se vi vratite sa putovanja. MB Car aerodrom paking raspolaže sa ukupno 300 parking mesta ali je obavezno prethodno proveriti raspoloživost pre dolaska.

Za sve vozače koji ostavljaju vozilo nekoliko dana, MB Car aerodrom parking će se pobrinuti da očisti i opere vaš automobil kako bi vas došekao svež za vaše dalje avanture. Uživaćete u kvalitetu i pouzdanim uslugama po čemu mnogi pamte MB Car privatni parking kod aerodroma. MB Car parking nalazi se na samo 300m od aerodroma, što znači da će vam biti potrebno oko 3 minuta do samog ulaza.

MB Car aerodrom parking nudi vam mogućnost da sami dovezete vozilo, a njihov vozač će vas voziti direktno do ulaza. Isto će biti i nakon vašeg povratka, vozač će vas sačekati na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme. MB Car parking radi svih 7 dana 0-24h, što znači da možete doći u bilo koje doba dana ili noći. Ceo parking prekriven je kamerama i poseduje privatno obezbeđenje, tako da ne morate razmišljati o svom ljubimcu dok ste na putu.

Izaberite aerodrom parking MB Car i budite sigurni u kvalitet koji ovaj parking nudi. Za sve dodatne informacije, kao i o raspoloživosti parkinga možete pozvati broj 063 324 550 ili im pišite putem e-mail adrese office@mbcar.rs.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE